Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szabadnapok után, Szentlőrinc II. előtt

A szombati Szentlőrinc II - PVSK meccs érdekessége, hogy az elmúlt héten mindkét csapat szabadnapos volt, így alaposan kipihenhette a Húsvét locsolási és étkezési fáradalmait.

A kérdés az, vajon melyik csapat használta ki jobban a szünetet, és a visszajátszással is variáló Szentlőrinciek mire lesznek képesek hazai környezetben? Kósa Sándor vezetőedző, mint mindig, most is bízik a sikerben.

-Természetesen bizakodó vagyok, annak ellenére, hogy sok a sérültünk. Most volt egy négynapos szünet, amikor a játékosok kikapcsolódhattak. A sérültjeink, Kaufmann, Orsós, Domonkos, Sziládi, valószínűleg hosszabb időre kiestek, őket szombaton pótolnunk kell. Presztízsmeccs lesz, nemcsak a szokásos szomszédvári rivalizálás miatt, hanem azért is, mert akár a végső helyezést is befolyásolhatja ennek az összecsapásnek a végeredménye. A hazaiak úgynevezett visszajátszásával (mármint, az NB III-as csapatból is szerepelhetnek néhányan a megyei első osztályban, a szerk. Ny. L.) mi nem foglalkozunk, de nagyon készülünk a találkozóra, és tudjuk nem lesz egyszerű mérkőzés - fejezte be Kósa Sándor.

A mérkőzés szombaton 17 00 órakor kezdődik Szentlőrincen.

Nyilas László