Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Indul a play off a Piros csoportban

NB I. B-s együttesünk a PVSK-Kronosz Kiadó szombaton, az alapszakaszt megnyerő Veszprém vendége lesz a negyeddöntő első meccsén.

Juhász Olivér vezette együttesünk egy nagyobb szusszanás után folytatja szereplését az NB I. B Piros csoportjában. Az alapszakaszban megkaparintott, bravúros nyolcadik hely után egy pár nap volt csupán, amit az örömnek lehetett szentelni, utána ugyanis el kellett kezdeni készülni a felsőházi rájátszásra. Amire egyébként a szezon előtt nem is nagyon számítottunk, lévén, hogy a bentmaradás kiharcolása volt a cél. Szerencsére ezt sikerült túlszárnyalni, olyannyira, hogy most már az alapszakaszt megnyerő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém elleni negyeddöntőre készülhetünk.

A veszprémiek elleni, két nyert meccsig tartó párharcot szombaton idegenben kezdjük meg. A papírforma nyilvánvalóan nem mellettünk szól, – főleg annak tükrében, hogy igencsak tartalékosan utazunk – azonban az alapszakasz-eredmények között böngészve gyorsan kiderül, hogy kétszer is legyőzött már minket idén aktuális ellenfelünk, „agyonverni” egyszer sem tudott. Legutóbb épp Veszprémben találkoztunk, és egy olyan meccsen kaptunk ki végül 89-76-ra, amelyen két perccel a vége előtt még egál volt a meccs. 

A bajnokság kezdetén senki sem hitte volna, hogy az első nyolcba kerülhetünk, mégis a rájátszás rajtját várjuk. Ezen logika mentén haladva, most papíron esélytelennek tűnik, hogy kiejthessük a Veszprémet – szóval csak mindent bele srácok, ne tessék törődni az esélyekkel!

Program:

2019.04.13. 18:00 | HOYA-Pannon Egyetem - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás (1-8. hely), 1. mérkőzés. Veszprém, Vetési Albert Gimnázium