Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Csoportgyőztes lett a PVSK Öregfiúk labdarúgó csapata

A Dél-dunántúli Régió 58 év feletti Kispályás labdarúgó Ob legutóbbi fordulójában, a PVSK labdarúgó csapata, nemcsak csoportgyőztes lett, de az országos listát is vezeti.

A hat csapat részvételével bonyolított eseménnyel kapcsolatban, a PVSK csapatvezetőjét, Szárazi Kázmért hívtam fel telefonon:

- A hatcsapatos tornát ezúttal a PMFC Stadion úti létesítményében rendezték. Ez volt a 4. forduló a 2018/19-es bajnokságban.Az egyik hármas csoportot a Szekszárd a PMSC és a Komló, a másikat a PEAC, a PVSK és a Bóly csapatai alkották. Mi a csoportban a mi csapatunk két győzelmet aratott, a PEAC együttesét 3-1-re, a Bólyt 1-0-ra vertük, így döntőt játszhattunk a másik csoport első helyezettjével, a Szekszárddal.A döntőt 1-0 megnyertük, így az első helyen végeztünk. A másik két helyosztót a PMSC és a Komló nyerte, így alakult ki a végső sorrend. Első helyen végzett a PVSK, második a Szekszárd, a harmadik a PMSC lett.
Az Országos összesítésben a 21 ponttal továbbra is az első helyen állunk, a 14 pontos Szekszárd előtt, a harmadik a Komló és a PEAC 11-11 ponttal, a Bóly 8 pontos. Még annyit, hogy versenyen kívül részt vett, és egy meccset játszott is az Eszék együttese.Legközelebb április 26-án lesz forduló, Szekszárdon – fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.

 
 
 

Nyilas László