Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

NBI. B: Álmodozni még a nyolcról is lehet

Az MTK-t fogadja az NB I. B-ben szereplő csapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó, amely bebiztosíthatja bentmaradását, és az utolsó két fordulóra akár még merészebb álmokat is megcélozhat.

Három fordulóval az alapszakasz vége előtt óriási lépést tehet NB I. B-s csapatunk a felé, hogy már ne kelljen izgulni az utolsó két körben semmi miatt. Vasárnap ugyanis a tabellán egy győzelemmel és két hellyel minket megelőző MTK-Törökbálintot látjuk vendégül. Tekintettel arra, hogy a fővárosiaktól idegenben ősszel nyolc ponttal kaptunk ki, egy kilencpontos hazai siker lenne az ideális forgatókönyv, ebben az esetben ugyanis pontegyenlőség esetén már biztosan megelőznénk riválisunkat. Mondjuk elnézve előző heti meccsünket, a Bonyhád elleni idegenbeli győzelmet, azzal a teljesítménnyel erre meg is lenne minden esélyünk. Arról nem is beszélve, hogy egy MTK elleni pozitív eredmény után az utolsó két fordulónak úgy vághatnánk neki, hogy a nyolcadik helyen álló Budafok is csupán egy győzelemmel állna előttünk. 

Az őszi szezon után elég távolinak tűnt az, hogy az alapszakasz vége előtt kicsivel már az első nyolcról beszélhessünk, ráadásul úgy, mint egy nem is olyan nagyon lehetetlen esély. A tavasz folyamán azonban egyre inkább úgy fest, hogy beérett a munka, amelyet Juhász Olivér végzett szemtelenül fiatal csapatunkkal. A cél a biztos bentmaradás volt a Piros csoportban, amelyet most vasárnap akár be is biztosíthatunk.

Szóval aki a szombati, Szolnok elleni NB I.-es csörte után érez még magában elég erőt, hogy kijöjjön a Lauberbe, és szorítson fiataljainknak, az ne nagyon habozzon! A vasárnapi családi ebéd, és a kötelező délutáni szieszta után vegye célba a sportcsarnokot, és 18 órától drukkoljon NB I. B-s csapatunknak.

Program:

2019.03.17. 16:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - MTK Törökbálint, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 24. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2019.03.17. 18:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - MTK Törökbálint
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 24. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Az NBI. B-s mérkőzésekre a belépés ingyenes.