Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bonyhádon kellene nyerni

A Nagykőrös legyőzése után újabb nagyon fontos mérkőzés következik az NB I. B Piros csoportjában szereplő PVSK-Kronosz Kiadó számára, Juhász Olivér legénysége Bonyhádra látogat.

Az eddigi sorminta alapján jócskán van okunk bizakodni! NB I. B-s csapatunk ugyanis a nem túl acélos őszi szezon után, 2019-ben eddig rendre hozta azokat a meccseket, amelyek igazán fontosak voltak célunk, azaz a bentmaradás kivívása szempontjából. És most csütörtökön bizony egy olyan találkozó következik, amelyre ez utóbbi megállapítás nagyon is igaz. A sereghajtó Bonyhád otthonba látogatunk ugyanis.

Nem nagyon kell magyarázni, hogy miért is lenne fontos győzni idegenben. A számok alapján akár azt is mondhatnánk, hogy kötelező lenne nyerni, hiszen a tolnaiak eddig csupán két győzelmet zsebeltek be az egész szezon során, ráadásul utolsó kilenc meccsüket egyaránt elveszítették. Velük legutóbb novemberben találkoztunk a Lauberben, és akkor nagyon magabiztosan, harminchárom ponttal, 94-61-re nyertünk. Most is valami hasonlóban reménykedünk, igaz ezúttal annak is nagyon tudnánk örülni, ha csak egyetlen pontocskával, de meglenne a siker. Arról nem is beszélve, hogy egy győzelemmel akár be is érhetnénk a győzelmek számát tekintve az előttünk álló MTK–Miskolc duót, így csupán egyetlen hajszál választana el minket a 9. helytől. Az őszi eredmények után ez óriási dolog lenne.

Program:

2019.03.07. 16:00 | Bonyhádi KSE - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 23. forduló. Bonyhád, Városi Sportcsarnok

2019.03.07. 19:00 | Bonyhádi KSE - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 23. forduló. Bonyhád, Városi Sportcsarnok