Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Nagy lökést adhatna egy győzelem

Szegedre látogatunk, ahonnan az utóbbi években nem gyűjtöttünk túl szép emlékeket, és ahol ennek ellenére is győznünk kellene. Az SZTE-Szedeák elleni mérkőzés este 6-kor kezdődik.

A Magyar Kupa és a válogatott vb-selejtezői miatti majd háromhetes szünet után, pénteken újra bajnoki mérkőzés vár élvonalbeli kosárlabdacsapatunkra. Az biztos, hogy jól jött a hosszúra nyúlt bajnoki szünet, hiszen az utóbbi hetekben bizony egyre több játékosnak fájt már valamije itt-ott. Most idő nyílt arra, hogy az apró nyavalyákból mindenki kigyógyulhasson, és újult erővel vághassunk neki a kőkeménynek ígérkező márciusnak.

- A Magyar Kupában kicsit sajnáljuk így utólag, hogy épp a Szolnok ellen kellett kezdenünk, hiszen jó teljesítményt nyújtottunk, igazából mi tudtunk a legszorosabb meccset játszani a későbbi győztessel – mondta el edzőnk, Szentendrei Áron. - Az, hogy jól játszottunk örömteli, ugyanakkor eléggé elkenődtek a fiúk a vereség miatt. Persze az MK-ban mutatott játékunk jó alap lehet a márciusi hét meccs előtt. Az utóbbi napokra pedig végre eljutottunk oda, hogy Simon Kristóf kivételével mindenki egészséges a csapatban. Igaz, hogy Antóni Csanádnak van egy apróbb húzódása, de ez aligha gátolja majd az ő szereplését a pénteki, szegedi meccsen. Ami következő ellenfelünket illeti, mostanra ért el odáig a Szeged, hogy teljes a kerete. Juhos Levente is felépült hosszú sérüléséből, és a Green helyére érkező két délszláv játékossal nem csak mennyiségben, de minőségben is izmosabbak lettek. Az utóbbi években kaptunk pár nagy zakót Szegeden, így jó lenne most végre mosolyogva távozni onnan. Már csak azért is, mert egy idegenbeli győzelem óriási lökést adhatna a csapatnak az azt követő Falco és Szolnok elleni meccsekre. Ehhez biztos, hogy nem csak jó védekezésre, de nagyon jó támadójátékra is szükségünk lesz.

A hosszú szünet után tehát pénteken már ismét tétre megy a játék. Elnézve azt, hogy milyen sebességgel közeledik az alapszakasz vége, bizony tényleg nagyon jó lenne ezúttal győztesen elhagyni a szegedi sportcsarnokot.

Program:

2019.03.01. 15:30 | SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 20. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok

2019.03.01. 18:00 | SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 20. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...