Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Budafokon próbálkozunk

Egy győzelemmel a háta mögött utazik pénteken Budafokra NB I. B-s együttesünk a PVSK-Kronosz Kiadó. Az idegenbeli győzelemhez meg kell ismételni a Honvéd elleni produkciót.

Az NB I. B Piros csoportjának előző fordulójában csodálatos, és nagyon fontos győzelmet aratott Juhász Olivér edzette gárdánk. A Honvédot idehaza huszonnégy ponttal intéztük el. Nagyon kellett már a lelkeknek egy ilyen szép, magabiztos siker, ami ráadásul remek játékkal párosult.

Pénteken este pedig akár el is kezdhetnénk építeni egy győzelmi szériát, hiszen a Budafok kicsivel sem tűnik nehezebb riválisnak, mint amilyen a Honvéd volt. Játékosaink és a szakmai stáb szeme előtt a bentmaradás kiharcolása lebeg célként, az efelé vezető úton pedig épp az ilyen győzelmeknek köszönhetően lépkedhetünk apránként egyet-egyet. Az is növelheti az önbizalmunkat, hogy ebben a szezonban, hazai pályán már legyőztük egyszer a Budafokot. Nincs tehát mitől félnünk. Meg kell ismételni a Honvéd elleni produkciót, és akkor olyan nagy baj már nem érhet minket.

Program:

2019.02.08. 17:00 | Budafok KK - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 19. forduló. Budapest, BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnok

2019.02.08. 19:30 | Budafok KK - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 19. forduló. Budapest, BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnok