Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Győzni kell hazai pályán!

Szombaton a Serco-TF-Budapest együttesét látjuk vendégü a Lauber Dezső Sportcsarnokban, és feltétlenül nyerni akarunk. Jó hír, hogy Csirics készen áll a visszatérésre.

Nem kicsit fájt a szívünk az előző hétvégén, hiszen Jászberényben mindössze egyetlen ponttal kaptunk ki. Ráadásul úgy, hogy két alapemberünk, Simon Kristóf és Andrija Csirics is hiányzott sérülés miatt. Bár kétségtelen, hogy Csiró kiesése nagyon nem jött jól, fiatal játékosunk, Demeter Attila viszont épp ennek köszönhetően lehetett többet a pályán. És ha már ott volt, két pontja mellett leszedett egy lepattanót, és kiosztott három gólpasszt is.

- Örültem, hogy több lehetőséget kaptam, és próbáltam is segíteni a csapatot a legjobb tudásom szerint – mondta szerényen Demeter, aki arra is kitért, hogy a Berény elleni pocsék büntetőzés után a héten foglalkozott-e a csapat ezzel a műfajjal külön is az edzéseken. - Úgy gondolom, hogy nem a gyakorláson múlik ez elsősorban. Biztos vagyok benne, hogy a következő meccsünkön sokkal jobban fogjuk dobni a büntetőket.

A Serco-TF-BP elleni mérkőzéssel kapcsolatban játékosunk úgy vélekedik, hogy ha törik, ha szakad, de meg kell azt nyerni.

- Számunkra minden meccs kulcsfontosságú, hogy elérhessük a kitűzött céljaikat. Főleg hazai pályán, itthon nem hibázhatunk. Úgy gondolom, hogy esélyeshez méltóan be kell húznunk ezt a meccset. Azt azért kiemelném, hogy ez a TF nem az év eleji TF. Az eredményeiket figyelve sokkal szorosabb meccseket játszanak és megnehezítik mindenki dolgát. Volt náluk már légiós-csere, és plusz külföldi játékosok is érkeztek, szóval nem számítok könnyű meccsre.

Annyi könnyebbség talán lehet csapatunk számára, hogy a legutóbb hiányzó Csirics ezúttal már ismét csatasorba állhat, a héten már együtt edzett a társakkal, készen áll a visszatérésre.

A mérkőzés előtt, illetve közben is lehet majd kosaras-kártyákat vásárolni. Több info, klikk >>

Program:

2019.02.09. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Serco-TF-BP, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 19. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2019.02.09. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Serco-TF-BP
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 19. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...