Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Tornagyőzelem, veretlenül

Veretlenül, mindössze egyetlen kapott góllal nyert nemzetközi teremtornát a PVSK U13-as labdarúgócsapata. Ángyán Norbert fiai Kaposváron szerepeltek.

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia névadójáról elnevezett nemzetközi teremtornára öt csapat kapott meghívást: a házigazdák mellett a PVSK, a Veszprém, a PMFC és a horvát NK Varazdin vett részt a mérkőzéssorozaton. A végső sorrend körmérkőzések alapján alakult ki.

- A Veszprém ellen1-0-ra, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapata ellen 3-0-ra sikerült nyernünk, míg a PMFC ellen sem kaptunk gólt, de hiába játszottunk fölényben, mi sem találtunk be a kapujukba, így gólnélküli döntetlennel zártuk a meccset. A horvát együttes elleni összecsapás így egyben a torna fináléját is jelentette, itt 2-1-re sikerült diadalmaskodtunk, ezzel az első helyet szereztük meg a tornán. Meggyőző, közönségszórakoztató játékot nyújtottak a fiúk, első osztályú ellenfelekkel szemben is bizonyították, hogy technikai, taktikai felķészültségük mellett hatalmas ambícióval is rendelkeznek, ami elengedhetetlen egy ilyen rangos, nemzetközi torna megnyeréséhez. Gratulálok a csapat minden játékosának! Egyúttal szeretnék köszönetet mondani a klubunknak, amely folyamatos lehetőséget ad a tornákon való részvételünkre. A következő megmérettetés a szigetvári Dél-Zselic nemzetközi torna lesz, ahol újra kiváló ellenfelekkel mérhetjük majd össze tudásunkat – mondta el Ángyán Norbert, a csapat edzője.

Bene Ferenc Nemzetközi Kupa, Kaposvár, eredmények:

  • PVSK-Veszprém 1-0 
  • PVSK- BFLA 3-0
  • PVSK-PMFC 0-0
  • PVSK - NK Varazdin 2-1

A torna végeredménye:

  1. 1. PVSK 
  2. 2. NK Varazdin
  3. 3. BFLA Kaposvár
  4. 4. Veszprém
  5. 5. PMFC

M.F.