Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az ökölvívók is elkezdték a felkészülést

Alvics Gyula szakmai vezető irányításával megkezdték a felkészülést a PVSK ökölvívóvívói az idei szezonra. Az erőnléti felkészítésben Sántics Béla is részt vesz.

A vezetőedzőtől azt is megkérdeztem, hogy kik vesznek részt a foglalkozásokon, és  milyen ünnepi eseményekkel készülnek a 100 éves évfordulójára:

Délelőtt a PVSK Verseny utcai atlétikai futópályáján készülünk egyelőre három versenyzünk. Molnár Antal, Cservenka Róbert és Horváth Zsófi. Nagy öröm, hogy Csevenka Robi (75 kg) visszatért, ő egyértelműen erősítést jelent. Elsősorban futások szerepelnek a programban, de felmérjük a öklözőink fizikai állapotát. Minden nap van edzés délután, a Verseny utcai sportcsarnokban vagyunk.

Úgy tudom, a PVSK fennállásának 100 éves évfordulója tiszteletére az idén Pécsett lesz a Horváth Géza Emlékverseny, melyre nagyon sok ismert hazai és külföldi résztvevőt hívnak meg.

Az elmúlt évünk nagyon sikeres volt. Lukácsy Bence 81 kg-ban Országos Felnőtt bajnokságot nyert. Samu Ferenc Péter a junior Eb-én, és a Marokkóban rendezett Diákolimpián egyaránt 3. lett, de Kapuvári Bálint is kiválóan szerepelt, ő az 5. helyet szerezte meg. Horváth Zsófi személyében egy nagyon tehetséges hölgyversenyző is érkezett hozzánk.

Vannak tehetségek, csak fel kell fedezni őket, ezért Szentlőrincen is nyitva áll a kapu, a bunyózni vágyóknak. Az első megmérettetés febuár 5-től, a debreceni Bocskai Nemzetközi Emlékverseny lesz, reméljük jól helytállunk majd. Szeretettel várjuk azokat a fiúkat-lányokat, akik ezt a szép sportágat szeretnék űzni, jöjjenek a Verseny utcai csarnokba - fejezte be rövid beszámolóját Alvics Gyula.

Képünkön: A csapat edzés előtt.

Nyilas László