Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nemzetközi kosárlabdatornán szerepelt U13-as fiúcsapatunk

Két kiemelkedő és két gyengébb mérkőzés, több jó egyéni teljesítmény, és a fejlődési irányok kijelölése - így összegezhető az U13-as fiú kosárlabdacsapatunk szereplése a pécsi nemzetközi tornán.

Az óév végén akadémiánk 2006-os és 2007-es születésű kosarasai nemzetközi tornán szerepeltek Pécsen. A meghívottak között a hazai bajnokságok szereplői mellett szerb és bosnyák csapatok szerepeltek. A nemzetközi mérkőzések, az idősebbek, ügyesebbek vagy a játékot máshogy játszók elleni szereplés mindig a fejlődésünket szolgálja, ezúttal is elő-előkerültek olyan egyéni teljesítmények, amelyek biztatóak voltak, mindemellett a tanulópénzt is jócskán megfizettük. A pályára lépő gyerekek mindegyike sok-sok jelzést és tapasztalatot szerezhetett önmagát és a játékot illetően is. Két mérkőzésen kiemelkedően (a simán tornagyőztes Paks ellen talán a verseny legjobb meccsét hoztuk össze), kettőn kicsit gyengébben sikerült szerepelnünk.

Eredmények:

  • KK Star Novi Sad - PVSK NKA "B" 69-32
  • Atomerőmű SE - PVSK NKA "B" 85-81
  • PVSK NKA "B" - Kosárlabda Akadémia Pécs 2005 60-86
  • Dombóvári Kosársuli - PVSK NKA "B" 63-38

A csapat tagjai: Aradi Atilla, Auguszt Dávid, Bodonyi Barnabás, Csernus Olivér, Kiss Keve Botond, Márkus Péter, Mogyorósi Balázs, Mucha Bertalan, Novreczky Botond, Szathmáry Szilárd, Teszárik Márton, Viszt Marcell. Edző: Szabó Gergely, Poronyi Péter.