Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Az Alba ellen nyitjuk az évet

A 2019-es esztendő első bajnokiján hazai pályán játszunk, méghozzá most szombaton az Alba Fehérvár ellen. Horti szerint az utóbbi hetek vereségei után javítani szeretne a csapat.

Válogatott centerünknek, Horti Bálintnak meglehetősen vegyes érzései lehetettek a legutóbbi, Debrecen elleni bajnokink után. Merthogy, bár Bálintnak személy szerint remekül ment a játék – 18 pontjának köszönhetően be is került a BB1.hu által összeállított 13. forduló magyar ötösébe –, a csapat azonban vereséget szenvedett.

- Nyilván az önmagában nagyon jó dolog, ha jól megy a játék – mondta Horti. - De még jobb lenne, ha nem csak egyszer-egyszer jönne így ki a lépés, pláne, ha nem vereség társulna hozzá. Egy jó egyéni statisztikát ugyanis elcserélnék, hogy a csapatnak eggyel több győzelme legyen. Az utóbbi hetekben azért kaptuk a pofonokat, ez a három vereség most talán helyrerázott minket. Összességében egyébként ha a ZTE-t meg tudtuk volna verni itthon, sokkal jobb lehetne a szánk íze. Az az igazán fájó a három vereség közül.

Nincs azonban sok idő merengeni a múlton, hiszen szombaton már az Alba Fehérvár érkezik hozzánk vendégségbe. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

- Az elmondható, hogy az Alba szinte minden poszton fizikálisabb, erősebb játékosokból áll nálunk – viszont jóval tapasztalatlanabb csapat, mint mi. Azt megígérhetem, hogy küzdeni fogunk. És ha végre a dobóformánk is helyrerázódik, akkor megszakíthatjuk az utóbbi hetek gyengébb periódusát. Igazából egy kicsi mázlira lenne szükségünk, hogy most úgy induljon a meccs, hogy az első dobásaink beesnek. Akkor mindenki önbizalma helyrerázódna, és nem kellene kapkodni sem.

Ezen a mérkőzésen is lehet majd vásárolni PVSK-s kosaras kártyákat!. Az első két alkalom nagy siker volt, több száz csomag fogyott, aki tehát szeretné ismét bővíteni gyűjteményét az Alba Fehérvár elleni mérkőzésen megvásárolhatja a következő csomagot, csomagokat is. A kártyákat már az esti meccs kezdete előtt is meg lehet venni. Több info, klikk >>

Program: 

2019.01.05. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Alba Fehérvár, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 14. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2019.01.05. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Alba Fehérvár
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 14. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...