Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nyomás nélkül lehet játszani

Nagyon kemény meccs vár NB I. B-s kosárlabdacsapatunkra pénteken kora este, a PVSK-Kronosz Kiadó játékosai a tabella második helyén álló MAFC-hoz látogatnak.

Eddig sem volt sétagalopp az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunk, a PVSK-Kronosz Kiadó számára a bajnokság, ami azonban pénteken vár a fiúkra, az lesz csak az igazán emberes feladat. A bajnokságban második helyen álló, eddig csupán egyetlen vereséget elszenvedő MAFC vendégei leszünk ugyanis Budapesten.

Két oldalról lehet megközelíteni egy ilyen meccset. Egyrészt fel lehet fogni úgy, hogy nagyjából egy a százhoz az esélyünk a bravúrra, a Piros csoportban bivalyerősnek számító MAFC ellen, így akár el is lehet könyvelni előre a vereséget. Másrészt viszont fel lehet fogni egy igazán jó lehetőségként is – és biztosak lehetünk benne, hogy csapatunk a második esetre készül. Most ugyanis mindenféle ránk nehezedő nyomás nélkül lehet pályára lépni. A győzelmet senki sem várja el, így most jön azt a meccsünk, amikor igazán felszabadultan lehet kosárlabdázni. Ha a bátorság és a nyugalom egy kis vagánysággal is párosul, akkor pedig ki tudja? Történtek már csodák. Pláne így karácsony környékén.

Program:

2018.12.21. 17:30 | MAFC - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 13. forduló. Budapest, Gabányi László Sportcsarnok

2018.12.21. 19:20 | MAFC - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 13. forduló. Budapest, Gabányi László Sportcsarnok