Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Taylor még nagyobb szurkolásra számít hétvégén

A PVSK-Veolia légiósa szerint felkészültek az előttük álló feladatokra – a Kezdő5.hu írása.

Hosszú szünet után pörög fel ismét az előttünk álló hétvégén a hazai férfi élvonal, ennek kapcsán kérdeztük Kameron Taylort, a PVSK-Veolia egyik vezérét - szerinte jót tett ez a pihenő, de most már szeretnék ott folytatni, ahol az idény elején elkezdték.

- Igen, én úgy gondolom, hogy ez a szünet most jól jött a csapatnak. Jó volt pihenni és kikapcsolni kicsit, most felkészültünk a szezon második részére. Szeretnénk visszatérni arra a győztes útra, amivel elkezdtük az idényt – mondta Taylor.

A PVSK-Veolia egyébként nem zárta jól a szezon első szakaszát, az addigi 6-1-es mérleg után mindössze 53 pontot dobtak és kikaptak Szombathelyen, aztán egy elég komoly, 104-75-ös verésbe futottak bele a Szolnok vendégeként. Igaz, még így is harmadik helyen állnak, hazai pályán pedig veretlenek. 

- Rosszul alakult számunkra az a két mérkőzés. Egyrészt nem hoztuk a legjobb fománkat csapatként, nem ott játszottunk a legjobban, másrészt két nagyon jó csapattal találkoztunk, akik élvezték a hazai pálya előnyeit is. Szerintem muszáj tanulnunk ezekből és jobban játszanunk vendégként, mint eddig.

Szombaton a szomszédvár Kaposvárt fogadja majd a társaság, ami egyébként is plusz energiákat mozgósíthat bennük, hiszen a mérlegek ellenére évek óta megy a rivalizálás a két klub között, rengeteg somogyi szurkoló látogat el rendszeresen a baranyai városba és most is erre lehet majd számítani.

- Mindig izgatottak vagyunk a hazai meccseink előtt, mert kiváló közönségünk van minden egyes mérkőzésünkön. Most pedig arra számítok, hogy még nagyobb lesz a szurkolás, hiszen tudjuk, hogy a Kaposvár érkezik. Azt várom, hogy még nagyobb energiákat mozgósítsunk, főleg a mérkőzés elején. Kulcsfontosságú lesz, hogy a saját stílusunkban kosárlabdázzunk, azt érvényesítsük, illetve hogy meglegyen az önbizalmun – zárta szavait az amerikai játékos.

Forrás: www.kezdo5.hu