Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A szomszédba megyünk a három pontért

A Sellyén szürrealisztikus góllal fontos pontokat vesztő focicsapatunk az őszi szezont az eddig jól szereplő, és a tabella 4. helyén álló PTE-PEAC otthonában fejezi be.

A nehéz mérkőzésnek ígérkező találkozó előtt Kósa Sándor edzőt arról is kérdeztem, hogyan használták ki a bajnoki szünetet, és mire számíthatunk ezen a meccsen?

 - Nagy küzdelemre, és nehéz mérkőzésre számítok, de bizakodó vagyok. Az eddigi két találkozóból kiindulva úgy gondolom, a védekezésünk nagyjából rendben volt. A helyzetkihasználásunkon kellene javítani, mert az előző meccsen is kidolgoztuk a helyzeteket, de sajnos kihagytuk azokat. Nekünk nem volt meccsünk a hétvégén, úgy gondolom, jól használtuk ki a bajnoki szünetet, de ami még bizakodással tölthet el minket, az az, hogy nagyon szépen dolgoztak a fiúk a hétközi edzéseken. Nehezíti helyzetünket, hogy a sérüléssel bajlódó Reith Renátóra, Józsefre, Zsifkovicsra és Kaufmannra sem számíthatunk. Vida az utóbbi két meccsen sérülten játszott, szombaton valószínűleg a kispadon foglal majd helyet. Ndjodo, aki letöltötte büntetését viszont játszhat. Vele kiegészülve remélem, hatékonyabb lesz a támadójátékunk. Én bízom a csapatban, és így a szombati győzelemben is - fejezte be Kósa Sándor.

A PTE-PEAC – Pécsi VSK mérkőzés szombaton 11:00 órakor kezdődik az Egyetemi Sportközpontban, a volt Matáv pályán.

Nyilas László