Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Lehet esélyünk

A bajnokság nyolcadik fordulójában a Falco KC vendégei leszünk szombaton este, a találkozóról senkinek sem kell lemaradnia, az M4 Sport élőben közvetíti.

Kiválóan kezdtük az idei szezont, ezt már nyugodtan ki lehet jelenteni. Hét forduló alatt hat győzelmet gyűjtöttünk össze, és tabella második helyén állunk a Szolnok mögött, de csak azért, mert az Olajnak jobb a kosárkülönbsége. Ezt figyelembe véve most egy olyan mérkőzéshez érkeztünk, amire kicsit talán máshogy készülhetünk, mint az utóbbi években. Az elmúlt szezonokban ugyanis Szombathelyre általában nem győzni jártunk, most viszont mégiscsak a második utazik a hetedikhez.

Na persze ez nem azt jelenti, hogy mi vagyunk a találkozó egyértelmű esélyesei, de az biztos, hogy félnivalónk nincs. Önbizalommal telve, bátran vághatunk neki a szombat esti meccshez, ahol jó esélyünk van arra, hogy idénybeli hetedik sikerünket is begyűjtsük. Így látja ezt csapatkapitányunk, Veljo Budimir is, aki a Szeged ellen nyújtott teljesítményével – 25 pont, 8 lepattanó, 2 gólpassz és 2 kiharcolt fault – bekerült a hetedik forduló csapatába is.

- A Falco a hét közben nemzetközi meccset játszott Londonban, könnyen lehet, hogy emiatt fáradtabbak, ez pedig nekünk akár jól is jöhet – mondta el Veljko. - A héten nagyon keményen dolgoztunk, jó munkát végeztünk, így nyugodtan utazhatunk el Szombathelyre. Ha jó formában vágunk neki a meccsnek, lehet esélyünk, hogy megnyerjük a találkozót.

Hogy így lesz-e, az majd szombaton este kiderül, az azonban biztos, hogy egy szurkolónknak sem kel lemaradnia a Falco KC elleni meccsünkről, az M4 Sport ugyanis 18:00 órától élőben közvetíti.

Program:

2018.11.17. 15:15 | Falco KC - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 8. forduló. Szombathely, Aréna Savaria

2018.11.17. 18:00 | Falco KC - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 8. forduló. Szombathely, Aréna Savaria

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...