Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elkerülhető góllal vesztett a PVSK Sellyén

Már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést a 13. percig öt szögletet rúgó, de a legnagyobb helyzeteit is kihagyó PVSK-nak.

Labdarúgó mérkőzés: Sellye VSK O és R – Pécsi VSK 1-0 (0-0)
Férfi Labdarúgás, Megye I-es találkozó, 13. forduló: Sellye VSK, labdarúgó pálya: 150 néző.
Vezette: Nagy Zs. (Szabó, Máté).

Pécsi VSK: Mocsári – Réfi, Kiss, Zámbó, Varga – Németh (Horváth Cs.), Vida (Kulcsár), Hawkins, Domonkos – Sziládi, Kása (Kovácsfi). Vezetőedző: Kósa Sándor.

A meccs fontosabb részletei:

1.félidő:

Már a 10. percben vezetést szerezhettünk volna, de Sziládi kihagyta a helyzetet.
15. perc: Sziládi 14 m-es lövését a hazaiak kapusa a kapufára tolta.
Húsz perc után, elsősorban a jó védekezésnek köszönhetően, állandósult a mezőnyfölényünk.
33. perc: A hazaiak 16-osán ide-oda pattogott a labda, majd a „lecsorgót” Németh 6 m-ről mellé lőtte. Nagy helyzet volt! A beívelt szögleteinknél a sellyei magas védők mellett senki sem szedi a „lepattanót”.
Még két helyzetünk volt, és a félidő 0-0.

II. félidő:

Amire nem számítottunk! A Sellye kezdett jobban, az első három percben három gólt is lőhettek volna, de Mocsári óriási bravúrokkal hárított. Hihetetlen, hogy ért le a lövésekre a talajra.

67. perc: Egy váratlan 22-m-es sellyei lövést bravúrral hárított Mocsári.

85. perc: Elképesztő góllal szerezte meg a vezetést és egyben a győzelmet a Sellye. Balogh 35 m-re a PVSK kapujától, jobb oldalról az oldalvonal mellől, váratlanul meglőtte a labdát, amely a kapunk bal oldalába vágódott. 1-0! Ez mindenkit meglepett, legjobban Mocsárit.

A hátralevő néhány perc már nem hozott változást. Az első félidő a miénk volt, sajnos, gólt nem sikerült lőnünk, a Sellye egy váratlan góllal nyert.

Kósa Sándor vezetőedző, Pécsi VSK: – Az első félidőben mi irányítottunk, domináltunk a játékban, több olyan helyzetünk is volt, amivel megnyerhettük volna a mérkőzést. A második félidőben behoztak két rutinos játékost, sajnos, a mi támadójátékunkban nem volt elég átütő erő. Egy jól eltalált hazai lövéssel vereséget szenvedtünk.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria