Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Vasárnap Sellyén kell folytatni a szombatot

Az elmúlt szombaton, elsősorban jó védőmunkájának köszönhetően, döntetlent játszott az edzőváltáson átesett PVSK, a jó erőket felvonultató Siklós ellen. A hétvégén, Sellyén játszik a csapat.

Kósa Sándor edzőt, arról is kérdeztem, mire számíthatunk, a hétvégén a Sellye otthonában?

 - Nagy küzdelemre, és nehéz mérkőzésre. Most, hogy túl vagyunk a Siklós elleni találkozón, úgy érzem, elégedettek lehetünk, elsősorban a védekezéssel. Sellyén nagyon nehéz lesz, de ami bizakodással tölthet el minket az, hogy a nagyon szépen dolgoztak a fiúk a hétközi edzéseken. A támadójátékunkon és a helyzetkihasználáson azonban javítani kell.

Nehezíti helyzetünket az is, hogy a kiállított Ndjodo-ra, és a sérüléssel bajlódó Reith Renátóra, nem számíthatunk. József és Kaufmann is sérüléssel bajlódik. De minden rosszban van valami jó is, így a fiatalok játéka kerülhet előtérbe. Most megmutathatják, mit tudnak. Továbbra is 4-4-2-es rendszerben játszunk majd, és egy kicsit feljebb tolt, de még abszolút biztonságos védekezés mellett, a kontrákra építünk majd, ebben nagy szerepe lehet a két fiatal játékosnak, Sziládinak és Kásának.   

Én bízom a csapatban, és így a vasárnapi sikeres szereplésben is - fejezte be Kósa Sándor

A Sellye – Pécsi VSK mérkőzés vasárnap 13 30-kor kezdődik Sellyén.

Nyilas László