Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Sok nézőt vár edzőnk

Csütörtökön kettős pécsi rangadó lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A PEAC-Pécs–ZTE női találkozó után este 18.30-tól a Szegedet fogadjuk.

Ha minden jól alakul, a hangulatra biztosan nem lesz majd panasz NB I-es csapatunk csütörtök esti, Szeged elleni mérkőzésén. Ahhoz idén már szerencsére hozzászokhattunk, hogy rendre sok szurkoló előtt játsszuk hazai meccseinket, most pedig talán még az eddigieket is túl tudjuk szárnyalni, hiszen csütörtökön délután kettős rangadó lesz a Lauberben. Délután 4-től a PEAC-Pécs csapata játszik fontos bajnokit a ZTE ellen, majd rögtön utána Budimirék következnek.

Pécsi kosaras csütörtök – két bajnokit egy jeggyel. Klikk >>

Az nem is lehet kérdés, hogy a győzelem reményében lépünk majd parkettre, hiszen egy csapat, amelyik vezeti a bajnoki tabellát, nem is fogadhatja másképp a 12. helyezettet. Persze azért vezetőedzőnk óvatos duhaj, rögvest fel is hívta a figyelmünket arra, hogy a Szegedet bizony nem szabad lebecsülni.

- Abban a furcsa helyzetben vagyunk, hogy a sorsolás szeszélye miatt rendre az Alba Fehérvár adja az ellenfeleinket – magyarázta Csirke Ferenc. - Az Alba legutóbb harminc ponttal verte a Szegedet, ez azonban kicsit csalóka. Egyrészt Juhos Levente, a szegediek kulcsposzton játszó meghatározó játékosa kihagyta azt a meccset, másrészt az SZTE ennél azért sokkal jobb csapat. Nagy kérdés például a csütörtöki meccs előtt, hogy Juhos ellenünk vajon visszatér-e, mert ez egyáltalán nem mindegy. Ezen kívül a Boltics–Sulovics duó remekül játssza a pick and rollokat, erre nagyon oda kell majd figyelnünk. Ettől függetlenül természetesen nyerni akarunk a hazai közönség előtt!

Már csak azért is nagy a bizonyítási vágy játékosainkban, mert a csütörtöki pécsi kosárünnepet szeretnék igazán széppé varázsolni. - Nagyon örülnénk neki, ha a dupla meccsre nagyon sok szurkoló jönne ki – mondta edzőnk. - Sok néző előtt, kiváló hangulatban a legjobb játszani ugyanis. 

A kettős rangadó miatt egyébként U20-as csapatunk Szeged elleni bajnokija elmarad, azt majd 2018.11.28-án fogjuk pótolni.

Program:

2018.11.08. 16:00 | PEAC-PÉCS - ZTE NKK
Női kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok (pénztár 15:30-tól)

2018.11.08. 18:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...