Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem lehetetlen a győzelem

NB I. B-s csapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó a közelmúltban megszerezte első győzelmét a Piros csoportban, szerda este a Vasas Akadémia vendégeként pedig akár a második is összejöhet.

A tabella egy kicsit csalóka. Igaz ugyan, hogy a hetedik helyen álló Vasas Akadémia 4 győzelemmel és 2 vereséggel kezdte a szezont, szemben Juhász Olivér vezette csapatunk 11. helyével és 1/5-ös mutatójával, szerdán délután a fővárosiak otthonában mégsem lehet azt mondani, hogy esélytelen vagyunk. Érdemes ugyanis végignézni a Vasas eddigi eredményeit. Négy győzelméből kettőt az eddig egyaránt nyeretlen MTK és Bonyhád ellen gyűjtött be, de a Nagykőrös elleni győzelem is egy 1/5-ös mérleggel rendelkező csapat ellen jött össze. Ráadásul előbbi két csapat ellen csak nagyon nagy csatában, két illetve három ponttal sikerült. Ez tehát jelzi, hogy az angyalföldiek azért nem tartoznak az élcsapatok közé, ergo nem is kell megijedni tőlük.

A Budafok elleni első győzelmünk talán adott annyi önbizalmat és lendületet, hogy idegenben is bátran ugorjunk neki ellenfelünknek. Mert bizony ha valamikor, akkor éppen most nyílik arra lehetőségünk, hogy a rossz bajnoki rajt után elkezdjünk építeni egy győzelmi sorozatot is. Ez persze nem lesz egyszerű, közel sem ígérkezik sétagaloppnak a Vasas elleni derbi. Az esélyünk viszont igenis megvan arra, hogy a szezon során először akár idegenben is győztesen hagyhassuk el a pályát.

Program:

2018.11.07. 16:00 | Vasas Akadémia - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 7. forduló. Budapest, Sport11 Sport- és Rendezvényközpont

2018.11.07. 18:15 Vasas Akadémia - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 7. forduló. Budapest, Sport11 Sport- és Rendezvényközpont