Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Pécsi kosaras csütörtök – két bajnokit egy jeggyel

Igazi hamisítatlan pécsi kosárlabdás estére várják a sportág barátait a pécsi első osztályú kosárcsapatok csütörtökön, amikor a PEAC-PÉCS a Zalaegerszeget, és a Pécsi VSK-VEOLIA a Szegedet fogadja.

A két klub összefogott egymással a rendezés terén, elsősorban a szurkolók lehető legjobb, legszínvonalasabb kiszolgálása érdekében, és a pécsi kosaras csütörtökre szeretettel várják a szurkolókat, akik november 8-án délután egy belépőjegy váltásával két izgalmasnak ígérkező kosárrangadót követhetnek végig. A két pécsi fekete-fehér klub közül először 16:00 órától a lányok lépnek parkettre, számukra a válogatott szünet előtti legnagyobb téttel bíró rangadón azt a Zalaegerszeget fogadják, amely a hétvégén a Szekszárdot legyőzve a PEAC-PÉCS elé került a tabellán. Ha sikerül győzniük Meszlényi Róbert tanítványainak, előkelő helyről és nagyon szép reményekkel várhatják folytatást három hét múlva.

Az NBI. A-csoportjának listavezetője, a PVSK-Veolia kiváló pozíciójának megerősítését érheti el 18:30 órától a Naturtex-SZTE-Szedeák ellen a hetedik forduló nyitómeccsén. A szikrázóan küzdelmesnek és látványosnak ígérkező összecsapáson, a fiúk hatodik győzelmük megszerzéséért szállnak harcba. Hatalmas fegyvertény lenne, ha a hetedik forduló után is a Pécsi VSK-VEOLIA nevével kezdődne majd a bajnoki tabella.

A két pécsi klub vezetői, játékosai kérik a tisztelt szurkolókat, hogy lehetőség szerint mindkét találkozón személyes jelenlétükkel buzdítsák városunk kitűnő sportolóit. Ennek érdekében természetesen a másik csapat által kiadott éves bérleteket elfogadják mindkét meccsre, aki pedig belépőjegyet vásárol a délutáni rangadóra, az esti PVSK meccset is megnézheti ezzel a tikettel. A két mérkőzés közötti szünetben nem fogja a biztonsági szolgálat kiüríteni a lelátót, amely ezúttal a férfi mérkőzések rendjének megfelelően kerül berendezésre.

A rendezők csak arra kérik a délutáni, PEAC-PÉCS meccsre kilátogatókat, hogy a PVSK-Veolia meccsére eladott, helyre szóló bérletek tulajdonosai számára adják át a helyüket, és üljenek át egy még szabad helyre. A belépőjegyek árusítása a pécsi kosaras csütörtökön a 15:30-kor történő kapunyitásától folyamatos lesz. További információkat a mérkőzésekről megtalálhatnak a klubok honlapjain (peacpecs.hu, pvsk-panthers.hu) illetve a közösségi oldalaikon.

Program:

2018.11.08. 16:00 | PEAC-PÉCS - ZTE NKK
Női kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok (pénztár 15:30-tól)

2018.11.08. 18:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok