Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Nyerni kell, nincs mese

Az NB I-es férfi kosárlabda bajnokság hatodik fordulójában a TF vendégei leszünk. Az eddig nyeretlen fővárosaik ellen győzni akarunk. A mérkőzés szombaton este 18:30-kor kezdődik.

Biztosra soha sem mehet egyetlen csapat sem, de azért akadnak olyan meccsek, amely előtt szinte elképzelhetetlennek tartja az ember, hogy kedvenc csapata ne nyerjen. Így vagyunk most ezzel mi is, hiszen az NB I-ben második helyen álló gárdánk az eddig mind az öt meccsét elveszítő Tehetséges Fiatalokhoz látogat szombaton este.

- Igaz, hogy eddig csupán egy szoros meccse volt szombati ellenfelünknek, azon kívül nagyarányú vereségeket szenvedett el, de nem szabad lebecsülnünk őket, az ugyanis nagyon rosszul is elsülhet – szögezte le játékosunk, Antóni Csanád. - Ettől függetlenül természetesen nem lehet más célunk, mint az, hogy megnyerjük a mérkőzést. Szükségünk is van most minden egyes győzelemre, hiszen jól kaptuk el a rajtot, a szezon pedig nagyon hosszú lesz, ki kell tehát használnunk azt, hogy lendületben vagyunk.

Antóni egyébként úgy érzi, hogy akárcsak a csapat, ő is egyre jobb formába kezd lendülni, igaz azért el tudna képzelni egy kis előrelépést még itt-ott.

- Védekezésben azt hiszem, hogy olyan nagy panasz nem lehet rám, ami a támadójátékomat illeti, ott viszont szeretnék még kicsit belehúzni – mondta mosolyogva Csaszi. - Úgy érzem, hogy jó erőben, jó formában vagyok, szóval most minden a legnagyobb rendben van.

Bízzunk benne, hogy szombaton este, a TF elleni bajnokink után is megállja majd a helyét ez a gondolat!

Program:

2018.11.03. 16:00 | Serco-TF-BP - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 6. forduló. Budapest, Közszolgálati Egyetem Sportcsarnok

2018.11.03. 18:30 | Serco-TF-BP - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 6. forduló. Budapest, Közszolgálati Egyetem Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...