Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az őszi szezon végén is első helyen a PVSK

A Dél-dunántúli Régió 60 év feletti Kispályás labdarúgó bajnokságban szereplő PVSK Öregfiúk csapata, ezúttal a PVSK pályán fejezte be az őszi bajnoki szezont.

- Ezúttal mi voltunk a vendéglátók, a PVSK pályán játszottak a csapatok – kezdi beszámolóját Szárazi Kázmér a PVSK csapatvezetője. Hat csapat vett részt a viadalon, és ahogy mindig, most is két-hármas csoportba osztották a mezőnyt a rendezők. Az egyik csoportban a PMSC, a PEAC és a Komló, a másikban a PVSK, a Bóly, és a Szekszárd a szerepelt.

Az előbbi csoportot ezúttal a PMSC nyerte, a mi csoportunkban mi két döntetlennel végeztünk a második helyen. A döntőben hatalmas küzdelem folyt a pályán, a PMSC – Bóly döntő vége 1-0 lett. Mi a harmadik helyért játszottunk, és 2-0-ra nyertünk a PEAC ellen. Az összesített tabellát továbbra is mi vezetjük 15 ponttal, második a PMSC 13, harmadik a PEAC 10 ponttal. Ismét volt fehér asztal melletti vendéglátás a Delta étteremben, ahol értékeltük az őszi szezont, majd jöhettek a finom ételek. Még annyit, hogy a bajnokságjövő tavasszal folytatódik - fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.

Nyilas László