Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Labdarúgó Utánpótlás Bajnokság - 9. forduló

Az NB I-es, az NB II-es, illetve az NB III-as bajnokságokban szereplő csapataink eredményei.

U14-es mérkőzés: PVSK - Szekszárdi UFC 5-1 (4-0)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U14-es bajnokság 9. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 3. hely ( pont)

Edző, Schneider Gábor: - Vörösborban és fociban is jól esik a Szekszárdi! Szuper srácaim vannak! Góllövők: Mitrovik 2, Tavali 2, Csőkör.

U15-ös mérkőzés: PVSK - Szekszárdi UFC 1-1 (1-0)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U15-ös bajnokság 9. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep 
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 4. hely (10 pont)

Edző, Kósa Sándor: - Közel azonos képességű csapatok izgalmas és jó iramú mérkőzését láthatták a nézők. Végig fegyelmezetten és szervezetten, nagy győzni akarással játszottak a gyerekek Az első félidőben rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, de csak egyszer tudtunk a házigazdák hálójába találni. A Szekszárd csak egyszer egy pontrúgásból tudta veszélyeztetni a kapunkat, viszont ebből született az egyenlítő góljuk. Én úgy érzem, hogy a mérkőzés képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, mert többet tettünk érte. Góllövő: Kerényi.

---

U12-es mérkőzés: Puskás Akadémia FC - PVSK 7-0 (3-0)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U12-es bajnokság 9. forduló. Felcsút
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 7. hely (11 pont)

Edző, Pintér Tibor: - A bajnokság legjobb csapatával találkoztunk, nem is volt kérdés a mérkőzés kimenetele. A mi játékunk pozitívuma az volt, hogy nekünk is voltak helyzeteink. 3-0-nál kaptunk egy büntetőt, de sajnos kimaradt. Az elpuskázott lehetőség után egy kicsit hitehagyottan játszottunk és a Felcsút zsinórban szerezte az újabb góljait. Gratulálunk a hazaiaknak, egy remek csapat, remek körülmények között.

U13-as mérkőzés: Puskás Akadémia FC - PVSK 8-0 (4-0)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U13-as bajnokság 9. forduló. Felcsút
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 9. hely (6 pont)

Edző, Ángyán Norbert: - Nagyon jó körülmények között játszhattunk, egy extra csapat ellen. A minden tekintetben jobb erőkből álló Puskás Akadémia megérdemelten nyert. Szerintem az eredmény egy kicsit túlzó, a játék képe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között. Sajnos mi megint megkaptuk azokat a góljainkat, amiket egy kis figyelemmel elkerülhettünk volna.

---

U17-es mérkőzés: LUA Baja - PVSK 1-2 (1-1)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U17-es bajnokság 9. forduló. Baja
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 1. hely (21 pont)

Edző, Majoros Iván: - Már az első húsz percben eldönthettük volna a mérkőzést, de a sok helyzetünkből csak egyet sikerült értékesíteni. Később kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, főleg a mezőnyben való birkózás jellemezte a két csapatot. A hajrában aztán sikerült megújulnunk és megszerezni a három pontot. Gratulálok a srácoknak példásat küzdöttek a mai napon. Góllövők: Archie, Zsivkovics.

U19-es mérkőzés: LUA Baja - PVSK 4-2 (2-1)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U19-es bajnokság 9. forduló. Baja
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 3. hely (15 pont)

Edző, Nagy Imre: - A tabellán elfoglalt helyünk alapján egy ki-ki mérkőzést játszottunk a Bajával. A találkozó az a csapat nyerte, aki a rossz pálya talajához és a nagy szélhez jobban tudott alkalmazkodni. Góllövők: Strecker, Schmieder.

---
Képek: U19-es csapatunk