Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Kiköszörülnénk a csorbát

Nincs idő keseregni a Kecskeméten elszenvedett vereségünkön, csütörtökön ugyanis már a Jászberény elleni hazai bajnoki következik, amelyet meg akarunk nyerni.

A feszített tempó, az egymás után érkező tétmeccsek igaz, hogy olykor okozna némi fejfájást minden egyes csapatnak, van azonban, amikor nagyon is jól jön, ha egyik bajnoki követik a másikat. Így lehetünk most ezzel mi is, legalábbis Szentendrei Áron, csapatunk edzője, Csirke Ferenc segítője erre utalt a csütörtöki, Jászberény elleni hazai mérkőzésünkre hangolódva.

- Természetesen a KTE elleni vereség egy-két napig elő-előkerült az öltözőben, de ez ma már nem téma – szögezte le Szentendrei Áron. - Ilyenkor jó, hogy nincs idő hosszasan gondolkozni egy vereségen, hiszen máris jön az újabb feladat, ráadásul a játékosokon azt látom, nagyon szeretnének bizonyítani, ki akarjuk köszörülni a csorbát.

Már persze, ha van mit kiköszörülni, lévén, hogy azért Kecskeméten jó eséllyel nem egy csapat fog majd vereséget szenvedni a bajnokság során.

- Kétségtelen, hogy a hazai mérkőzések olyan értelemben valamiféle prioritást élveznek, hogy idehaza minden egyes meccsünket jó lenne megnyerni, míg azért azt tudjuk jól, hogy mivel kiegyenlített a mezőny, idegenben óhatatlanul be fog csúszni egy-egy vereség, nem csak nekünk, hanem minden egyes csapatnak – mondta edzőnk. - Kecskeméten nem játszottunk kifejezetten jól, éppen ezért nagyon bosszantó a verség, hiszen még ennek ellenére is a kezünkben volt a győzelem kulcsa. Viszont ebből is lehet tanulni valamit: soha nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, még nagyobb előny birtokában sem, hogy nem koncentrálunk száz százalékkal egészen az utolsó pillanatig.

És így kell ennek lennie csütörtökön este a Jászberény ellen is.

- Az biztos, hogy az idei Jászberény sokkal erősebb, mint a tavalyi volt – állapította meg Szentendrei. - Tudtak már meglepetést okozni ebben a szezonban, és az utolsó meccsükön, az Alba Fehérvár ellen is csak az utolsó pillanatokban kaptak kis, szóval nagyon oda kell figyelnünk. Hazai pályán viszont nem is lehet más célunk mint az, hogy nyerjünk.

Program: 

2018.10.25. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberény, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 5. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.10.25. 17:00 | Pénztárnyitás

2018.10.25. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberény
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 5. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...