Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PTE 2067 – előtted a jövő

A Pécsi VSK-VEOLIA és a Pécsi Tudomány Egyetem együttműködésének keretében újabb sikeres projektet valósítottunk meg. „0. évfolyamos” diákok szurkoltak csapatunknak a Lauberben.

Az egyetem, mely 2017-ben, alapításának 650. évfordulóját ünnepelve visszatekintett a múltba, 2018-ban már a következő 50 évben várható fejlődést, lehetőségeket, életkörülményeket, változásokat vetítette elő a jövőkonferencián, a különböző témák jeles szakértőinek előadásában.

A konferenciát követő napokban a rendezvényre meghívott osztályok között több nyereményjátékot is hirdettek. A vetélkedő során a diákok az egyetemhez kapcsolódó kultikus helyszíneken számos izgalmas és interaktív feladatot oldhattak meg értékes nyereményekért. A programhoz a PVSK-Veolia NB I. A-csoportos férfi kosárlabdacsapat is csatlakozott. Egy választott mérkőzésre biztosítottunk belépőjegyeket.

A PTE Rektori Hivatalból, azon belül is a Marketing Osztályon belül Szuhán-Glass Beáta nyilatkozott nekünk pár mondatban:

„A PTE 2067 – előtted a jövő konferencián meghirdetett nyereményjáték díjazására rengeteg felajánlás érkezett. A támogatók közül a PVSK sem hiányozhatott. A klub belépőjegyeket biztosított egy választott férfi kosárlabda mérkőzésre a 2018/19-es szezonra a versenyben jeleskedő PTE Deák Ferenc Gimnázium 12/A osztályos tanulóinak. Hajrá PVSK-Veolia!”

A nyereményt felhasználva az idei első hazai mérkőzésre látogattak ki a diákok, amely 2018. október 5-én került megrendezésre a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Sopron KC ellen. A „0. évfolyamos” diákok szurkolása is kellett a sikerhez, hiszen szoros küzdelemben 83-75 arányban legyőztük a Sopront.

Forrás: www.pvsk-panthers.hu