Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jó meccs lehet

NB I. B-s kosárlabdacsapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó Budapesti Honvéd együtteséhez utazik vasárnap, a bajnokság Piros csoportjának ötödik fordulójában.

Eddig nem sok sikerélmény jutott Juhász Olivér vezette NB I. B-s csapatunknak ebben a szezonban, hiszen négy forduló után még győzelem nélkül állunk. Az is igaz ugyanakkor, hogy az eddigi találkozóinkon a mezőny elejéhez tartozó csapatokkal csaptunk össze, ráadásul a négy vereség ellenére is szemlátomást meccsről-meccsre javult az idényre alaposan átalakult, megfiatalodott csapatunk.

Éppen ezért joggal bízhatunk abban, hogy vasárnap délután, a Budapesti Honvéd vendégeiként akár meg is szakíthatjuk a rajt óta tartó rossz szériánkat. A fővárosiak eddig három meccset játszottak le, két győzelem mellett egyszer kaptak ki, a Nyíregyházától. Ha Bíró Leventéék utóbbi hetekben mutatott javuló játéka folytatódik, akkor abban szinte biztosak vagyunk, hogy egy jó meccset játszhatunk Budapesten. Ha pedig így lesz, akkor bármi megtörténhet. Nem lenne rossz, ha a budapesti találkozó után lenne végre okunk egy kicsit ünnepelni.

Program:

2018.10.21. 13:30 | Budapesti Honvéd SE - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 5. forduló. Budapest, Kaszások Sportcsarnok

2018.10.21. 16:00  Budapesti Honvéd SE - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 5. forduló. Budapest, Simon János Sportcsarnok

Forrás: pvsk-panthers.hu