Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Kecskeméten folytatnánk

Három győztes mérkőzés  után, listavezetőként utazhatunk el Kecskemétre az NBI. 4. fordulójában. Irányítónk, Pongó Máté, aki a KTE-től érkezett úgy véli, ellenfelünk otthon nagyon veszélyes.

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor robog a szekér. Mi pedig a bajnokság harmadik fordulója után úgy érezhetjük, hogy rajta ülünk azon a bizonyos szekéren. Van is rá okunk, hiszen az Alba Fehérvár, a Sopron és a Körmend ellen is nyerni tudtunk, hibátlan mérlegünknek pedig az a jutalma, hogy a negyedik kört a tabella éléről várhatjuk. Persze nem szabad, hogy a jó kezdés elkényelmesítsen minket, hiszen pénteken este egy olyan mérkőzés vár csapatunkra, ami kicsit sem ígérkezik könnyűnek. Kecskemétre látogatunk ugyanis, azt pedig azért tudni lehet a KTE-ről, hogy hiába kezdte egy győzelem mellett két zakóval a bajnokságot, azért mégiscsak együtt játszik már a csapat magja több éve, így az összeszokottság könnyedén kisegítheti Forray Gábor együttesét egy-egy rosszabb szériából. 

Mondjuk a Kecskemét alaposan összeszokott gárdáját épp mi gyengítettük meg a nyáron, hiszen irányítónk, Pongó Máté  épp a PVSK-Veolia kedvéért igazolt el a KTE-től.

-  Nyolc évet töltöttem el ott, így természetesen jó szívvel térek vissza – mondta el Pongó. - Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, a Kecskemét veszélyes csapat, főleg hazai pályán. A jó kezdésünk után az önbizalmunk rendben van, és bár nehéz meccs vár ránk, remélem nyerni tudunk.

Pongó azt is kiemelte, hogy csapatunk erőnléte, koncentrációja most nagyon a helyén van, nem véletlen, hogy eddigi mindhárom mérkőzésünket az utolsó negyedekben tudtuk megnyerni. Ha Kecskeméten is jön majd egy-egy extra teljesítmény, mint legutóbb a Körmend ellen Antónié, akkor jó esélyünk lehet arra, hogy a negyedik forduló után is megőrizzük hibátlan mérlegünket.

Program:

2018.10.19. 14:30 | KTE - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 4. forduló. Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

2018.10.19. 18:00 | KTE - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 4. forduló. Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...

---
2. kép: NBI. tabella a 4. forduló előtt.