Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A győzelem a cél a Szentlőrinc II. ellen

Az utolsó előtti csapatot fogadja a PVSK megyei I. osztályú labdarúgócsapata szombaton délután a Várkői Ferenc stadionban, de a Szentlőrinc II. elleni sem lesz könnyű meccs.

Egy hét pihenő után újra bajnokit játszik a PVSK, amely a Boda elleni, utolsó percben kiharcolt győzelem után újra a mezőny hátsó feléből kap ellenfelet, ezúttal a 14. helyezett Szentlőrinc II. ellen lép pályára a csapat.

- Bár nem volt bajnoki meccsünk, folyamatosan edzettünk a csapattal, így abban bízom, hogy tovább javult a gárda kondíciója. Az eddigi meccsek is megmutatták, hogy az utolsó percig bírják a terhelést a játékosok, van tartása a csapatnak, de ezen igyekeztünk kicsit még fejleszteni az elmúlt két hétben. A Szentlőrinc második csapata sem lesz könnyű ellenfél, hiszen sok olyan fiatal van náluk, aki az első csapattal edz, de a második csapatban lép pályára. A győzelem kulcsa az lehet, ha nem engedjük lendületbe jutni a lőrinci fiatalokat, és minden rutinunkat felhasználva, okosan játszunk. Ahogy minden meccsen, úgy ezúttal is győzni szeretnék, erre meg is van az esélyünk, remélem, élünk vele – mondta el Reith Róbert, a csapat vezetőedzője.

A PVSK-nak nincs eltiltottja, sem sérültje, többen viszont kisebb betegséggel küzdenek: Váradi, Zsifkovics és Reith Renátó is hagyott ki edzéseket a héten, de mindannyian bevethetőek lesznek a szombaton 14:30-kor a Várkői stadionban kezdődő összecsapáson.

Férfi labdarúgás, Baranya megyei I. osztály, 10. forduló:

2018.10.20. 14:30 | Várkői Ferenc stadion (volt Bőrgyár-pálya) | PVSK – Szentlőrinc II.

M.F.