Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Labdarúgó Utánpótlás Bajnokság - 7. forduló

Az NB I-es, az NB II-es, illetve az NB III-as bajnokságokban szereplő csapataink eredményei.

U17-es mérkőzés: Bonyhádi VLC​ - PVSK 1-5 (0-3)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U17-es bajnokság 7. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 2. hely (15 pont)

Edző, Majoros Iván: - Nagyon taktikusan és jól játszottunk. A fiúk betartottak mindent amit kértem tőlük. Alkalmazkodtunk a rossz talajú pályához és végig  irányítottuk a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak! Góllövők: Anton 2, Fröhlich 3.

U19-es mérkőzés: Bonyhádi VLC​ - PVSK 2-5 (1-4)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U19-es bajnokság 7. forduló. Bonyhád
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 2. hely (12 pont)

Edző, Nagy Imre: - Jól játszottunk végig a mérkőzésen. Az első félidőben már eldöntöttük a három pont sorsát és a szünet után az is megengedhettük magunknak, hogy egy kicsit kiengedjük. A második játékrész elejétől – egy kiállítás miatt – emberhátrányban játszottunk, de így sem tudták a hazaiak szorosabbá tenni a találkozót. Góllövők: Archie H., Oszvald, Zsifkovics, Kása, Kovács B.

---

U12-es mérkőzés:  PVSK - Veszprém FC 1-1 (0-1)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U12-es bajnokság 7. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 7. hely (8 pont)

Edző, Pintér Tibor: - Nagyon örülök az eredménynek, mert a Veszprém egy nagyon erős csapat és ez a döntetlen nekünk egy bravúr volt. Korán kaptuk a gólt, de nem estünk össze, ezután is volt tartása a csapatnak. Nagyon jól és hősiesen védekeztünk, ez mellé társult egy nagyszerű kapusteljesítmény. A mérkőzés végéig hajtottunk, nem adtuk fel, és az utolsó percben egyenlíteni tudunk egy büntetőből.  Kiemelném kapusunk Holenka Márton, illetve Reményi Péter, Tóth Martin, és Sirok Dávid teljesítményét, de az egész csapat helytállt. Gratulálok a srácoknak! Góllövők: Lasanc.

U13-as mérkőzés: PVSK - Veszprém FC 1-3 (0-1)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U13-as bajnokság 7. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 8. hely (3 pont)

Edző, Ángyán Norbert: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gólhelyzeteket alakítottunk ki, ellenfelünk sokáig a félpályán sem tudott túljutni. Ennek ellenére az első támadásból mégis a Veszprém szerezte meg a vezetést. A vendégek vezető gólja után kiegyenlített lett a mérkőzés, és végül az a csapat tudott magabiztosan győzni, aki jobban használta ki a helyzeteit. Megérdemelten nyert a Veszprém, bár én úgy gondolom, hogy ebben a meccsben több volt a lehetőségeink alapján. Góllövő: Cserneczky.

---

Az U14-es és U15-ös csapataink a 7. fordulóban szabadnaposak voltak.

---
Képek: U13-as csapatunk (PVSK-Videoton)