Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: A harmadikra hajtunk

Pénteken este a Körmend ellen folytatjuk bajnoki szereplésünket hazai pályán. Az Alba Fehérvár és a Sopron legyőzése után harmadik győzelmünk megszerzése lesz a célunk.

Kétségtelen tény, hogy kiválóan kezdtük az NB .-es szezont, hiszen két forduló után két győzelemmel állunk a tabella második helyén. Örök érvényű igazság azonban, hogy a tegnap sikeréből nem lehet megélni, így két győzelem ide vagy oda, pénteken este 18 órakor a Lauber Dezső Sportcsarnokban úgy kell nekifeszülnünk a Körmend elleni bajnokinak, mintha most kezdődne a pontvadászat. Arról nem is beszélve, hogy aktuális ellenfelünk nem fogja olcsón adni a bőrét. Igaz, hogy a Körmend egy nem várt, debreceni vereséggel kezdte a szezont, az előző körben azonban már nagyon sima győzelmet aratott az Alba Fehérvár ellen, ez is azt mutatja tehát, hogy bitang kemény meccs vár ránk. Az azonban adhat majd egy kis könnyebbséget szakmai stábunknak, hogy a rotációnk újabb fővel bővülhet a péntek esti derbire, hiszen a 3x3-as, U23-as vb-n bronzérmet szerző Demeter Attilaismét a csapat rendelkezésére állhat.

- Természetese Kínából is figyeltem a csapatot, hála az internetnek az Alba és a Sopron elleni meccseket is tudtam nézni – árulta el friss vb-érmes játékosunk. - Nagyon örülök, hogy ilyen jól kezdtük a szezont, jó egy ilyen kiváló csapatba visszatérni végre. Azt biztosra veszem, hogy nehéz dolgunk lesz a Körmend ellen, de ha el szeretnénk érni a céljainkat, akkor a hazai meccseinket meg kell nyernünk, így természetesen a most péntekit is.

Hogy Demeter mennyi játéklehetőséget kap majd a Körmend ellen, az csak Csirke Ferencen múlik, az azonban biztos, egy nagyon izgalmas bajnoki vár ránk. Reméljük, minél több pécsi szurkoló előtt. Merthogy drukkereinkre már a Sopron elleni első hazain sem lehetett panasz, de nagyon jó lenne, ha pénteken este még többen jönnének ki, és buzdítanák csapatunkat a Körmend ellen. Ha így lesz, talán megszülethet a harmadik győzelmünk is az új szezonban.

Program: 

2018.10.12. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - BC Körmend, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.10.12. 17:00 | Pénztárnyitás

2018.10.12. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - BC Körmend
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...