Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Összefogás a pécsi sportbarátokért

Egy bérlettel három NB I-es csapat hazai rendezvényeire is be tudnak jutni a sportbarátok annak az összefogásnak a nyomán, amely az előző évekhez hasonlóan idén is érvényes városunkban.

PEAC-PÉCS női kosárlabda, a Pécsi VSK-VEOLIA férfi kosárlabda, valamint a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabda csapata a 2018/2019-es idényben is lehetőséget biztosít arra, hogy egymás bérleteivel látogathassák a pécsi szurkolók az egyesületek hazai sporteseményeit. Ez azt jelenti, hogy bármelyik csapat bérletét is vásárolta meg egy szurkoló, automatikusan beengedik a másik három egyesület hazai találkozóira is. Ezzel a gesztussal fejezik ki az érintett sportegyesületek a pécsi sportbarátok iránti tiszteletüket és megbecsülésüket, egyben hangsúlyozva azt, hogy milyen nagy szükségét érzik annak, hogy minél többen biztassák a helyszínen a kedvenceket.

A sportbarátok tehát ebben az idényben is megtekinthetik egy bérlettel a férfi kosárlabda, a női kosárlabda és a férfi vízilabda első osztályú mérkőzéseket Pécsett, bármelyik klubnál is vásárolták meg éves bérleteiket. Az együttműködésben résztvevő egyesületek törekszenek arra, hogy a hazai találkozók időpontjaiban ne legyenek ütközések, így a több esemény iránt érdeklődő szurkolók a lehető legtöbb összecsapást tekinthessék meg élőben.