Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az éllovast fogadjuk

Juhász Olivér vezette NB I. B-s együttesünk, a PVSK-Kronosz Kiadó szombaton a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát fogadja.

Az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunk számára nem indult túl jól a szezon, hiszen a bajnokság első két fordulójában két vereséget szenvedett el Juhász Olivér edzette gárdánk. Persze az eddig egyaránt hibátlan BKG-Príma SE-től és a MEAFC Miskolctól nem szégyen kikapni, hiszen minden bizonnyal mind a két csapat az első helyekért lesz csatában a szezon során. 

Az azonban biztos, hogy most szombaton, a harmadik körben sem lesz sokkal könnyebb dolga csapatunknak, hiszen az első helyen álló HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét látjuk vendégül a Lauberben. Mivel edzőnk, Juhász Olivér is már jelezte a rajt előtt, hogy idén minden bizonnyal nagyon keményen meg kell majd küzdenünk a bentmaradásért, ezért a Veszprém ellen biztos, hogy nagy bravúr lenne egy győzelem. Persze az is igaz, hogy épp az ilyen bravúrokkal lehetne lépéselőnybe kerülni a közvetlen riválisainkkal szemben. Hogy erre szombaton lesz-e esély? Mindenki megláthatja, aki kilátogat a mérkőzésre. Legyünk így minél többen!

Program:

2018.10.06. 17:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - HOYA-Pannon Egyetem
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 3. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Az NBI. B-s mérkőzésekre a belépés ingyenes.