Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolai: Jön az első hazai

Az Alba Fehérvár elleni bravúros, idegenbeli győzelemmel záruló bajnoki rajt után pénteken este már a Lauber Dezső Sportcsarnokban játszunk, a Sopron lesz a vendégünk.

Minden jó, ha a vége jó. Ez a mondás juthatott eszünkbe az Alba Fehérvár elleni, múlt heti bajnoki után. Merthogy hiába hiányzott három játékosunk is az első fordulós mérkőzésről, így is tizenhét ponttal le tudtuk győzni a fehérváriakat idegenben. Igen ám, csakhogy sokáig nem csücsülhetünk a babérjainkon, hiszen pénteken máris jön a bajnokság második köre, méghozzá egy közel sem sétagaloppnak ígérkező találkozóval, a Sopron együttesét látjuk ugyanis vendégül.

- Sopronba a nyáron öt új amerikai játékos érkezett, és látva a Falco elleni múlt heti győztes meccsüket, az azért látszik, hogy jól igazoltak – mondta vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. - Egyes, kettes és ötös poszton nagyon masszívak a légiósaik, Warner, Lemar és Gordon ponterősek, szóval fel lesz adva nekünk a lecke, hogy megállítsuk őket. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy azért van a Sopronnak egy olyan rotációja, nyolc játékossal, ami kifejezetten erős. Összességében szerintem ez az idei Sopron van olyan erős, mint az Alba Fehérvár. Természetesen ettől függetlenül hazai pályán nyerni akarunk, pláne egy olyan kezdés után, mint amit Székesfehérváron bemutattunk.

Az mindenesetre megkönnyítheti edzőnk dolgát, hogy a múlt heti mérkőzéssel ellentétben már csupán Demeter Attila játékát kell nélkülöznie, hiszen a fogműtétje után Simon Kristóf újra ott lehet a pályán, és szerencsére szerb centerünk, Igor Kesar játékengedélye is megérkezett, így bemutatkozhat csapatunkban. Akárhogy is, biztosan izgalmas kis csatát fogunk vívni a Sopronnal, amelyen hatalmas szükségünk lesz szurkolóink segítségére is. Aki tehát él és mozog, az pénteken este jöjjön a Lauberbe. Szurkoljuk ki együtt második bajnoki győzelmünket is!

Program: 

2018.10.05. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.10.05. 17:00 | Pénztárnyitás

2018.10.05. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...