Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sérülés miatt távozik Justin Alston

A Paks elleni múlt heti edzőmeccsen súlyos sérülést szenvedett a center, ezért közös megegyezéssel felbontottuk szerződését. A PVSK-Veolia vezetése keresi a megfelelő pótlását.

Sajnos a csapatunkat érő első komolyabb sérülés még bajnoki rajtot sem „várta meg”. A nyáron szerződtetett amerikai centerünk, Justin Alston a múlt héten, Pakson játszott edzőmeccsünk első negyedében fogott rosszul talajt. Bár a meccset nem tudta folytatni, akkor elsőre úgy tűnt, talán egy kisebb húzódással megússza az esetet. A vizsgálatok azonban kiderítették, hogy Justin jobb lábában eltört a lábközép-csont. Mivel az orvosi szakvélemények szerint 4-6 hónapot vesz igénybe a sérülésből való felépülés, sajnos lépnünk kellett. Egyeztetést kezdtünk a játékossal, amelynek végén közös megegyezéssel felbontottuk Alston szerződését.

Csirke Ferenc vezetőedző és klubunk vezetése nagy erőket mozgósítva keresi a megfelelő pótlást center posztra. Justin Alstonnak mielőbbi felépülést kívánunk, és pályafutásához további sok sikert!