Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jön az V. MATRO-PVSK Kupa!

Csütörtökön és pénteken minden a kosárlabdáról fog szólni a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A Pécsi VSK-VEOLIA a Kaposvárt, a Szegedet, illetve az Eszéket fogadja.

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezzük a MATRO-PVSK Kupát, amelyet öt évvel ezelőtt hívtunk életre, és amely azóta is minden szeptemberben segíti csapatunk bajnoki felkészülését. Ezúttal a Kaposvár és a Szeged mellett a horvát Eszék csapat lesz a vendégünk a Lauberben.

- Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy ez már egy tardicionális torna, hiszen ez már az V. MATRO-PVSK Kupa lesz – mondta el csapatunk ügyvezetője, Bán Gábor. - Nagyon jó a kapcsolat köztünk, és a kupa névadója, a Matro Kft között, szeretnénk megköszönni a cégnek, és annak vezetőjének, Kleisz Zoltánnak, hogy idén is mellénk álltak, és biztosították, hogy megrendezhessük a tornát. Reméljük sikeres is lesz a MATRO-PVSK Kupa, és jól szolgálja majd a résztvevő csapatok felkészülését. Persze főleg a miénket – zárta gondolatait mosolyogva Bán Gábor.

Csütörtökön délután a Kaposvár–Szeged meccsel kezdődik meg a felkészülési torna, majd aznap 18:30-tól a mieink az Eszékkel mérkőznek meg. Másnap a két győztes játszik majd a kupa elhódításáért, a vesztesek pedig a harmadik helyért. A MATRO-PVSK Kupára a belépés, ahogyan az lenni is szokott, természetesen ingyenes lesz.

V. MATRO-PVSK Kupa - 2018. szeptember 6-7.  
Férfi Kosárlabda Felkészülési Torna. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Csütörtök:
16:00 | Kaposvári KK - SZTE-Szedeák
18:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - KK VROS Osijek

Péntek:
16:00 | 3. helyért
18:30 | Döntő

A MATRO-PVSK Kupa mérkőzéseire a belépés ingyenes.

---
ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmény, statisztika illetve képek és videók mindkét nap a helyszínről.