Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Döntetlent játszott a PVSK Bólyban

A legutóbbi hazai Pécsvárad elleni vereség után Bólyban kellett volna javítania csapatunknak, ami csak részben sikerült. A tíz percet tíz emberrel játszó PVSK az egy pontnak is örülhet.

Labdarúgó mérkőzés: Bólyi SE – Pécsi VSK 2-2 (0-2)
Férfi Labdarúgás, Megye I-es találkozó, 3. forduló: Bóly, labdarúgó pálya: 150 néző 
Vezette: Nagy (Resch, Pór)
Pécsi góllövők: Reith (11-es ból), Ndjodo.
Pécsi VSK: Mocsári – Varga, Vida, Domonkos, Sziládi – Dobos, Németh, Zámbó, Reith – Ndjodo (Réfi), József (Kaufmann)  Vezetőedző: Reith Róbert

A meccs fontosabb részlete:

I. félidő:

10. perc: Ndjodo 30 m-ről nagy lövést ereszt meg. A középre tartó labdát védi a hazaiak kapusa
13. perc: Megszületik a vezető gólunk. Egy előrevágott labdára Ndjodo lecsap, és egy csel után 14 m-ről a bólyi kapu jobb oldalába lő, 0-1!
16.perc: Sziládit a 16-os belül buktatták a hazai védők, a megítélt büntetőt Reith lötte a hálóba,0-2!
22. perc:A hazai játékos 30-m-es bombáját védte Mocsári.

Az első félidőben Reith Renátót (PVSK), egy erősen meglőtt labda fejen talált. A játékost a félidőben le kellett cserélni.

II. félidő:

47.perc: Még jóformán ki sem jöttek a II. félidőre a csapatok az öltözőből, máris gólt kaptunk.Csőke a hazaiak játékosa, egy jogos előnyszabály után, szép cselekkel tört a PVSK kapujára, és Mocsári mellett belőtte a szépítő gólt, 1-2!
Az 52. percben óriási helyzetet hagytunk ki. Egy jobboldali beadást a berobbanó Kaufmann 4! m-ről lőtt fölé. Nagy helyzet, meccslabda  volt!
73. perc: Egy kifutásnál Mocsári a PVSK kapusa megsérült, 5 percig állt a játék, szerencsére tudta folytatni.
78. perc: Vargát, a PVSK játékosát, egy nagyon kemény belemenés után, a játékvezető második sárgával kiállította.


Ettől kezdve kissé összeesett a játékunk. Mindent a védekezésre összpontosítottunk, azért, hogy elkerüljük az újabb a hazai gólt. Az egyre erősödő bólyi nyomás a 88. percben góllá érett, egy baloldali beadást a magasra ugró Szeifert a hálónkba fejelt, 2-2!
A PVSK ezen a meccsen nem teljesített igazán jól, főleg a támadásvezetésben voltunk hitehagyottak. Aki helyzetbe került rendszerint rossz döntést hozott. A kiállítás után, bár még nekünk is volt helyzetünk, már csak a vereség elkerüléséért küzdött a csapat. Három meccsen négy pont, közepes teljesítmény, és akkor még a kupáról nem is beszéltünk…

Reith Róbert vezetőedző, Pécsi VSK:- Úgy gondolom, az első félidőben minden rendben volt. A második félidőben a cserék a Bólynak jobban sikerültek, mint nekünk, de azt hiszem, hogy ma a sorsunkat az egyéni hibáink pecsételték meg.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria