Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bólyban kellene javítani

Sikeresen vette az első akadályt a bajnoki nyitómeccsen Lovászhetényben a PVSK, azóta sajnos, két vereséget szenvedett a csapat, a Kupából is kiesett. A hétvégén Bólyban kell javítani.

Hogy mire számíthatunk a nagyon jól ismert, és legutóbb Szászváron 10 (!) gólt lőtt, hazai pályán rendkívül nehéz ellenféllel szemben, azt Reith Róbert vezetőedzőtől kérdeztem:

- Egy biztos, nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az utóbbi időben nem voltunk eredményesek, de vasárnap remélem, kirajzolódik az a játékunk, amire képes a csapat. A meglévő tudásunk mellé, elsősorban az akarati tényezőket kell megsokszorozni. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a tapasztalat az, hogy a PVSK ellen mindenki többszörös energiákat mozgósít. Szeifert, Domonkos és Zámbó sérüléssel bajlódik, közülük nem tudom, ki tud pályára lépni Bólyban, eltiltottunk nincs. Mindenkire nagy szükség van, csak akkor tudunk nyerni, ha a maximumot nyújtjuk vasárnap - fejezte be Reith Róbert.

A mérkőzés Bólyban szeptember 02-án vasárnap, 17 00 órakor lesz A találkozó után képes beszámolókat láthatnak, és tudósítást is olvashatnak itt az oldalunkon.

Nyilas László