Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Zsíros Tibor Férfi Kosárlabda Magyar Kupa

Csütörtökön rajtol a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa-nyolcas döntő a Pécsi VSK-PANNONPOWER részvételével. Az előzetesen megszólaltatott szakembereknek egységes az álláspontja, hogy óriási csatákat láthatnak a nézők a budapesti Tüskecsarnokban, ahol fergeteges hangulat várható.

A Zsíros Tibor Magyar Kupa programja:

Negyeddöntők
Február 19. csütörtök:
13:00: Kaposvári KK - Szolnoki Olaj KK (1)
15:30: TLI-Alba Fehérvár - Soproni Sördögök (2)
18:00: Falco-Trend Optika KC Szombathely - Atomerőmű SE (3)
20:30: Pécsi VSK-PANNONPOWER - KTE-Duna Aszfalt (4)

Elődöntők
Február 20. péntek:
15:30: 1-es párharc győztese játszik a 3-as győztesével
18:00: 2-es párharc győztese játszik a 4-es győztesével

Bronzmeccs: Február 21. szombat, 15:30

Döntő: Február 21. szombat, 18:00

Csütörtökön este (20:30) a Pécs és a Kecskemét játssza egymással az utolsó negyeddöntőt. A Pécsi VSK-PANNONPOWER vezetőedzője, Csirke Ferenc a szurkolók segítségét is kéri.

- A bajnokságban Pécsen sikerült legyőznünk a Kecskemétet, idegenben viszont kikaptunk. Most semleges pályán fogunk összecsapni egymással, kíváncsian várom, hogy mire jutunk ellenük. Korábban én még soha nem jártam a Tüskecsarnokban, az All Star Gálán pedig ugyanakkora létszámmal képviseltette magát a két csapat, így azt hiszem, hogy egyik fél sem lehet előnyben a másikkal szemben. Én azonban azt gondolom, hogy nekünk sokkal jobban számít a hazai pálya előnye, mondom ezt annak ellenére, hogy idén már ötször nyertünk idegenben, ezért arra kérem a pécsi szurkolókat, hogy aki csak teheti, kísérjen el minket Budapestre, és sportszerű keretek között szurkolja ki nekünk a továbbjutást.

Forrás: www.kosarsport.hu