Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagyon nehéz, de fontos meccset nyert a PVSK

A felkészülési mérkőzések, és a sikeres Magyar Kupagyőzelem után, bajnoki meccset játszott a PVSK, és alaposan megküzdött a három pontért.

Labdarúgó mérkőzés: Lovászhetényi SE – Pécsi VSK 1-4 (0-1)
Férfi Labdarúgás, Megye I-es találkozó,1. forduló: Lovászhetény, labdarúgó pálya: 150 néző
Vezette: Kreskai (Benkő, Miczek-Anygyal)
Pécsi VSK: Mocsári – Kiss, Szeifert Vida, Réfi – Domonkos (Archie), Kaufmann, Szilárdi, Reith (Zsifkovics), – Ndjodo, Váradi (Varga)  Vezetőedző: Reith Róbert

A Pécsi VSK góllövői: Reith (11-es-ből), Ndjodo, Zsifkovics, Sziládi

A gólok története:

31. perc: Reith Renáto (első képünkön), a 16-os jobb oldalánál cselezgetett, majd ketten is rárontottak, és ollóba fogva elhúzták a lábát. A játékvezető büntetőt ítélt, amelyet maga sértett lőtt a hazaiak hálójába, 0-1!
51. perc: Reith jobboldalról adott be szögletet, Ndjodo magasra felugorva, mintegy öt méterről fejelt a hazai kapuba, 0-2!
56. perc: Mocsári kapus percei következtek. Előbb a kilépő hazai csatár nyolc méterről leadott lövését hárította, majd egy perc múlva, egy közelről leadott lövést tolt a felső kapufára. Nagy kapusbravúrokat láthattunk!
65. perc: Egy közeli lövés után, Reith saját kapunk gólvonaláról rúgta ki a labdát!
70. perc: Váratlan hazai gól következett. A lovászhetényi játékos, Lengyel, egyedül lépett ki védőink közül, és a kifutó Mocsári mellett a pécsi kapuba gurított, 1-2!
77.perc: Gyors pécsi válasz következett, kapuskirúgás után Ndjodo fejjel megcsúsztatta a labdát, Sziládi kilépett a védők közül, és szép gólt lőtt, 1-3!
80. perc: Zsifkovics remek átadás után egyedül törhetett kapura, és a kifutó kapus mellett belőtte a negyedik gólunkat, 1-4!

Reith Róbert, a Pécsi VSK vezetőedzője: - Egész héten azt mondtam a fiúknak, hogy nem lesz ez egy könnyű meccs. Nos ez beigazolódott! Foggal, körömmel küzdött a hazai csapat. Úgy gondolom, ha a hibákat leszámítjuk, volt belőlük bőven, akkor azt mondhatjuk, jól megoldottuk ezt a nehéz feladatot. Nagyon-nagyon sok munka vár még ránk!

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria