Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Tájékozódási futókat jutalmazott a PVSK elnöke

Ez évben, a hazai és nemzetközi versenyen kiválóan szerepelt Szuromi Hangát és edzőjét, Viniczai Ferencet fogadta a PVSK tárgyalójában Czerpán István a PVSK elnöke.

Az eseményen megjelent még Lipp József a PVSK Tájékozódási futó Szakosztály vezetője, valamint a PVSK részéről Miklós Melinda a PVSK Gazdaságvezetője is.

Czerpán István hangsúlyozta, hogy nagyon fontos, hogy az egyesület megbecsülje azokat, akik kiváló eredményeket érnek a hazai és a nemzetközi versenyeken. Elmondta továbbá, hogy a lehetőség szerint a PVSK támogatja a tehetségek versenyzését, és segítséget nyújt esetleges továbbtanulásukhoz is. Czerpán István további sok sikert kívánt Hanga további pályafutásához.

Szuromi Hanga, aki kiválóan szerepelt az Ifjúsági Európa bajnokságon (normál távon 3. lett), egy másik válogatón pedig kivívta a jogot, hogy a Junior VB-én is képviselje egyesületünket, megköszönte a támogató szavakat, és röviden terveiről is beszélt. Azt is elmondta, hogy a családjukban mindenki sportos beállítottságú, és ez nagy segítséget jelent neki. (Hangával a napokban hosszabb interjút is olvashatnak itt az oldalunkon).

Viniczai Ferenc vezetőedző is méltatta Hanga teljesítményét, hozzátéve, hogy még nagyon sokan értek el jó eredményt a PVSK tájfutói közül, és még lehet szaporítani a kiváló eredményeket, hiszen sok verseny van még hátra ebben az évben is.

Ezután Czerpán István jutalmat adott át a versenyzőnek és edzőjének, majd a magyar sport egészét is érintő kötetlen beszélgetést folytattak az esemény résztvevői.

Nyilas László