Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Veolia: Büszkék vagyunk Hortira

Horti Bálint egy szűk hetet lesz a PVSK-Veolia csapatával, utána csatlakozik a vb-selejtezőkre készülő férfi kosárlabda válogatotthoz.

A PVSK-Veolia magyar szekciója augusztus 13-án – azaz jövő hétfőn – kezdi el a felkészülést. Az első edzésen már ott lesz Pongó Máté és Horti Bálint is, igaz Horti csak egy szűk hetet lesz Pécsett, utána ugyanis csatlakozik a vb-selejtezőkre készülő válogatott keretéhez, szeptember 18-án érkezik vissza.

Vezetőedzőnket kérdeztük: mit jelent számunkra Horti válogatottsága, és miben befolyásolhatja játékosunk távolléte a felkészülést?

- Természetesen nagyon örülök – mondta Csirke Ferenc, majd hozzátette, hogy ez mégiscsak azt jelenti, hogy egy válogatott centert tudtak igazolni. - Az egész klubnak nagy büszkeség ez, és egyáltalán nem féltem Bálintot. Attól sem tartok, hogy meg fog sérülni, és azzal sem lesz baj, hogy majd csak szeptember második felében érkezik vissza Pécsre. Ismerjük már őt, és ő is a klubbot, játszott már itt két évet, nem úgy fog beesni ide, hogy ismeretlen a közeg. A válogatottnál pedig jó kezekben van, szóval nagyon szurkolunk neki, hogy minél jobban szerepeljen ő és a nemzeti együttes is.