Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-Panthers: Az utánpótlás elkezdte

Elkezdték az új NB I. A U20-as, illetve az NB I. B-s szezonra való felkészülést utánpótláskorú férfi kosárlabdacsapataink.

Juhász Olivér vezetőedző irányításával elkezdték a munkát utánpótlás korosztályú játékosaink és napi két edzéssel – délelőtt a Zipernowsky Szakgimnáziumban, este a Nagy Lajos Gimnáziumban – készülnek a szeptember végén induló bajnokságokra.

A cél az előző szezon kiemelkedő teljesítményeinek a megismétlése: A PVSK-Veolia U20 (NB I. A) a második helyen végzett, a PVSK-Kronosz Kiadó (NB I. B Piros csoport) a hatodik helyen végzett és Hepp Kupa bronzérmes lett, illetve a PVSK-Kronosz Kiadó U20 (NB I. B Piros csoport) a 7. helyen végzett az elmúlt kiírásokban.

A hónap végétől több felkészülési mérkőzést játszanak a csapatok, és a játékoskeretben is lehetnek még változások. Az már biztos, hogy Bíró Levente, Berkics Bence, valamint Benke Krisztián a felnőtt kerethez csatlakoznak, ők augusztus 13-tól már a „nagyokkal” edzenek. Olasz Ádám Salgótarjánból érkezik, a PVSK-Veolia mellett az NB I. B-s csapatunkat is erősíti majd.