Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Örülök, hogy egymásra találtunk néhány nap alatt

A PVSK Mecsek Füszért új vezetőedzőjét Lukács Gergelyt kérdeztük a Debrecen elleni győztes mérkőzés után. A vezetőedző nagyon örül annak, hogy Ő és a Csapat pár nap alatt egymásra talált.

- Jól sikerült a bemutatkozás.
-- Ez fantasztikus! Köszönöm a srácoknak, amit a vízben műveltek ez heroikus volt. Nagyon örülök neki, hogy egymásra találtunk néhány nap alatt. Látszott, hogy kitették a szívüket, a lelküket a pályára, és ha legközelebb nem miénk a három pont akkor sincs baj mert ez a teljesítmény hosszútávon előre vezet. Ez a hozzáállás, ez az akarat, ez a csapatszellem diadala. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények és ezzel egy remekül felkészített Debrecent sikerült ma legyőznünk, egy harcos mérkőzésen.

- Az új Brazil válogatott játékosunk nagyon hamar beilleszkedett a csapatba és jól is játszott a mérkőzésen. Te, hogy láttad a teljesítményét?
-- Egy pillanat alatt befogadta a csapat. Én még látok olyan elemeket, ahol csiszolódnia kéne. Még tanulnia kell a taktikát, a figurákat, de hát nem is várhatjuk el a világ másik végéből érkező fiatalembertől, hogy pillanatok alatt százszázalékosan beilleszkedjen. Én szerintem nagyon hasznos tagja lesz a csapatunknak, ma is nagyon jól játszott, de benne még több van, és még jobb lesz.

- Régóta nem volt ennyi néző és egy fantasztikus buzdítást kapott a csapat.
-- Ha volt még olyan szegmense ennek a győzelemnek az csak a közönségünk volt. Egy ilyen közönségért érdemes játszani, egy ilyen közönségért érdemes kihajtani a tüdőnket, mert nagyon-nagyon megérdemlik ezt a pólót. Megígérem szurkolóinknak, hogy minden hazai meccsen ezt fogják tőlünk látni. Azt persze nem tudom megígérni, hogy minden mérkőzést meg is fogunk nyerni, de hogy ezt a lelkes játékot fogják látni azt garantálom. Jöjjenek, szurkoljanak és mutassuk meg, hogy Pécsen van jó vízilabdaélet!

- A Kaposvár jön egy hét múlva (2015.02.18. 19:00 óra). Ennek a győzelemnek akkor van maximális haszna, ha a Kaposvár ellen is győzni tudunk és a két meccset hat ponttal zárjuk. Így a tabella 9. helyére juthatnánk fel.
-- A Kaposvár hasonló szinten van, mint a Debrecen. Talán még komplettebb csapat, rutinos játékosokkal. Én nem vonnám össze a két találkozót, az megint egy másik nap, egy másik mérkőzés. Fel fogunk rájuk készülni és ott is szeretnék győzni.

---
2015.02.18. 19:00 | PVSK Mecsek Füszért - Kaposvári VK
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 17. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda