Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A nagypályás utánpótlás labdarúgók is elkezdték a felkészülést

A megye I-es felnőtt csapat már az első edzőmeccsét is lejátszotta, de az utánpótlás csapatok sem tétlenkednek, a nagypályás csapatok elkezdték a felkészülést.

Az esős, borongós időben hétfőn délelőtt két korcsoport tagjai is találkoztak a műfüves pályán. Kósa Sándor és Schneider Gábor, a két edző a bemelegítés után máris rövidített pályára vezényelte a csapatokat, és megkezdődött a kétkapus játék. Mellettem, Rónai István a 6-13 évesek szekcióvezetője árgus szemekkel figyelte a kis tehetségeket. Közben arra is volt időnk, hogy néhány szót váltsunk a kezdésről, és a további menetrendről:

- A nagypályás csapataink ma, azaz június 23-án elkezdték a munkát. A kedves szülőknek is jó tudni, hogy a pályabeosztás, valamint a tanítási szünet miatt, némely csoport délelőtt edz, természetesen vannak, akik délután. A kisebb korosztályok, a 10-13 éves csoportok, augusztus 06-án kezdik a szezont. A még kisebbek, a 6-9 évesek, még később, augusztus 21-én, kedden kezdenek majd. Természetesen az esetleges változásokról, a programokról időben tájékoztatjuk az érintetteket - fejezte be Rónai István.

Az egyes korosztályokkal foglalkozó edzők bevei a csatolt dokumentumban olvashatók.

Nyilas László