Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Edzőtáborban a PVSK judósai

Még csak épül, szépül a tábor  környezete, de vasárnaptól már a sátrak is állnak. A PVSK Judo Szakosztálya, a tavalyihoz hasonlóan, az idén is két hetet tölt Orfűn, a Kistónál.

A sátras edzőtábor két turnusában a Szakosztály minden korosztályából lesznek versenyzők. Az erőnléti, és kardió edzések mellett olyan fogásokat tanulnak, gyakorolnak a versenyzők, amelyek már az őszi versenyidőszakban is alkalmazni tudnak. Az edzők, Kersics Antal, Kersics Dávid, Pálfay Balázs, dr. Szabó Zsolt olyan feladatsort alakítottak ki, hogy azok, a napi kétszeri futás, és két kemény edzés mellett élményt is jelentsenek. Így természetesen a fürdőzés, a vízi foglalkozások is szerepelnek a programok között. Ezek az együtt töltött napok tovább erősítik azt a jó közösségi szellemet, amely szülőkre, sportolókra egyaránt jellemző a Judo Szakosztály életében.

A nyári felkészülés ezzel még nem ér véget. A közeljövőben a versenyzőink Baján, nemzetközi edzőtáborban is részt vesznek, ami szintén a versenyekre való felkészülés része.

A PVSK kommunikációs munkatársai a következő héten videó interjút készítenek majd a táborban folyó munkáról, amelyet itt az oldalunkon láthatnak.

Nyilas László