Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Mérkőzés a csapatkeresés jegyében

A somogyi megyebajnokkal játszotta első idei felkészülési meccsét a PVSK labdarúgó csapata. Az NB III-ról osztályozón lemaradó együttes otthonában döntetlen eredmény született.

Labdarúgó mérkőzés: Nagyatádi FC – Pécsi VSK 2-2 (2-0)
Férfi Labdarúgás, felkészülési mérkőzés: Nagyatád, Labdarúgó pálya: 50 néző.
A PVSK góllövői: Varga 11-es-ből, József 11-es-ből.
Pécsi VSK: Polyák (Kácsor) – Knipl (Dobos), Zámbó (Kiss), Vida (Szeifert), Domonkos (Varga), Németh – Réfi, Sziládi, Kaufmann (Zsivkovics) – József (Váradi), Ndjodo (Archie).
Vezetőedző: Reith Róbert.

Az előző szezonban az NB III-as felkerülésről csak a Nagykanizsa elleni osztályozón lemaradó Somogy megyei bajnok ellen jó eredménynek mondható a döntetlen. Legközelebb szerdán (07.25-én) Villányban szerepel a PVSK. Kezdési időpont 19 00 óra.

Reith Róbert vezető edző, Pécsi VSK: - Úgy gondolom, ezen a meccsen nem elsősorban az eredmény volt a fontos, hanem a mutatott játék, amivel elégedettek lehetünk. Nem mellékes, hogy az eredmény is jobb, mint amit tavaly ugyanitt elértünk. Két hete kezdődött felkészülésünk, látszik, hogy még nem vagyunk az ideális állapotban, de a játékosok, a nagy hőség ellenére, mindent megtettek a jó eredményért. Ezért minden pályára lépőnek gratulálok:

Nyilas László