Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ötödik lett az Országos Döntőn a PVSK Öregfiúk labdarúgó csapata

A 60 év felettiek Kispályás labdarúgó bajnokság Országos Döntőjén ötödik lett a  PVSK labdarúgó csapata.

Június 23-án, Budapesten a III. kerületi TTVE pályán rendezték az eseménytkezdi beszámolóját Szárazi Kázmér a PVSK csapatvezetője.

Még az a szerencse, hogy a PEAC csapatával edzőmeccseket is játszottunk, és velük edzettünk is, hiszen itt négy meccset kellett lejátszani. Nagyszerű játéktéren, jól előkészített pályán játszhattak a csapatok. Köszönet a PVSK-nak, hogy buszt biztosított utazásunkhoz. Elnökünk, Czerpán István már a rendezvény után közvetlenül, a kora esti órákban gratulált nekünk!
A régiós küzdelmekben hat forduló alapján összesítésben harminc pontot szereztünk, ezzel a csoport élén végeztünk, így vehettünk részt az Ob-én.  Érdekesség, hogy meghívottként a második Szekszárd is részt vehetett a küzdelmeken, velük küzdöttünk meg az 5. helyezésért.  Az ország hat régiójából 12 csapat vett részt, hármas csoportok voltak, a csoportelsők kerültek a négybe. A mi meccseinken a következő eredmények születtek: Az Örkény-Fradi együttesével 3-3-as döntetlent játszottunk, Miskolcot 3-2-re vertük, mivel az Örkény-Fradi 3-1-re megverte a Miskolcot, így egy gólon múlott a négybe kerülésünk.
Az ötödik helyért folyó küzdelem első meccsén a Kecskemétet 4-1-re vertük, a Szekszárd ellen 3-3 volt a vége, sajnos hetesekkel veszítettünk. Veretlenül, 10 ponttal végeztünk az ötödik helyen. 

A nagydöntőben az Örkény-Fradi megverte a Siófokot, így az Országos döntőt is megnyerte.Játékosunk, akit mindenki csak "Brumi" -nak ismer, második lett a góllövő listán
A torna fő szervezője az MLSZ részéről Őze Tibor volt. Csank János és Nyilasi Tibor is részt vett az eseményen, és a díjátadáson is.
Természetesen a torna ősszel folytatódik. Szeretnénk továbbra is öregbíteni a PVSK hírnevét.
A vacsora után mi hazaindultunk, és kora este már itthon is voltunk –
fejezte be Szárazi Kázmér.

Nyilas László