Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Visszatér a triplaspecialista

A PVSK-Veolia megállapodott korábbi játékosával Andrija Csiriccsel, így a hárompontosairól is híres bedobó a klubunknál meg a következő bajnoki szezont.

Alighogy bejelentettük Pongó Máté érkezését, máris újabb igazolásról számolhatunk be. A nyári holtszezonban megvan jövő évi keretünk első légiósa, aki nem más, mint Andrija Csirics. Ha ismerősen cseng a neve szurkolóinknak, az közel sem a véletlen műve. Azért sem, mert Csirics már játszott nálunk egy teljes szezont, még a 2011-12-es bajnoki évad során, meg azért sem, mert néhány szezonnyi külföldi kitérőt leszámítva már egy évtizede játszik a magyar élvonalban.

Hozzánk Szegedről érkezik a leginkább 3-as poszton bevethető játékos, aki az előző bajnoki évadban is kimondottan jó statisztikát produkált az SZTE-Szedeák színeiben, hiszen meccsenként 16,7 pontot dobott és 4,9 lepattanót szedett össze, ráadásul mivel 37 éves, a pontok mellett egy jókora adag rutint is bele tud majd tenni a közösbe. Arról nem is beszélve, hogy igazi triplaspecialistával bővül keretünk, nem is kérdés tehát, hogy jó párszor fogja majd talpra ugrasztani szurkolóinkat.