Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Hétvégén Mohácson játszik a PVSK

A PVSK szombati ellenfele a a szezon utolsó fordulójában a Megye I-es bajnokságban a 3. helyen álló Mohács lesz. A győzelemhez mindenkinek a maximumot kell nyújtani.

Ha csak a tabellán elfoglalt helyeket nézzük, akkor talán esélyesebb a hazai gárda, tehát elvileg nagyon egyszerű lenne véleményt mondani a meccs kimenetelét illetően. De vannak egyéb körülmények is, amelyek befolyásolják a meccsek kimenetelét ebben a kiszámíthatatlan bajnokságban. Az már biztos, hogy a PVSK a hatodik helyen végzett, sem följebb, sem lejjebb nem tud már kerülni a tabellán. 

A kérdés tehát az, hogyan lehetne a legutóbbi Boda elleni gólerős játékot megismételni Mohácson? Meg lehet-e egyátalán? Vagy védekezve, deffenzív játékkal  elégedjünk meg az esetlegesen megszerezhető egy ponttal? A választ a vezetőedzőnktől, Reith Róberttől vártam:

-Nagyon nehéz ellenfél a Mohács, hazai pályán különösen. Azt remélem, hogy sikeresen búcsúzunk a bajnoki szezontól., ami természetesen nem lesz könnyű. Minden további dologról, elsősorban a jövőbeni folytatásról, a következő szezonról, a remélhetőleg győztes meccs után ejtünk majd szót - fejezte be  Reith Róbert.

Nyilas László